Eminim öyledir...Herkese korku salmışsın @Dosi
Eminim öyledir...Herkese korku salmışsın @Dosi
Öyle olmasını ister misinEminim öyledir...
Ben 6-7 kutu varken teklifi kabul edip çekilmiştim. Yarışmaya 1-2 kez baktım sonradan da siz bana iyi teklif vermişsiniz sanırım.Vallaha düşündüm de herkes son 2'ye kaldı dimi @Dosi
%80'i de kendi kutusu almıştır %10'u başkasının kutusunu almış %10'u teklifi kabul etmiştir
Hamdi Bey ilk zamanlar cimri değildi sen ilk yarışmacılardan olmasan orada vereceği teklif yarı yarıya düşerdiBen 6-7 kutu varken teklifi kabul edip çekilmiştim. Yarışmaya 1-2 kez baktım sonradan da siz bana iyi teklif vermişsiniz sanırım.
Bana bir isim ver. Kutu açan olarakHerkes hazır olsun 1TL ile kapatmaya geliyoruzzz
Sen çekeceksin ben çekince ona büyük geliyor gibi hissediyor yarışma başlamadan etkilenmesinBana bir isim ver. Kutu açan olarak
Yarın @emreemreu ve @Yakamoz-Asi sana kutu açanlar olacak
1 isimde ünlü biri olsun
------
@xdragxx edit etrim listeyi. Bir isim daha eklerim alırsın yarına.
@BARON男爵 hangimiz kura çeksin?
ince düşüncen için çok sağol ama ben stratejimi olan isimlerle yaptımBana bir isim ver. Kutu açan olarak
Yarın @emreemreu ve @Yakamoz-Asi sana kutu açanlar olacak
1 isimde ünlü biri olsun
------
@xdragxx edit ettim listeyi. Bir isim daha eklerim alırsın yarına.
@BARON男爵 hangimiz kura çeksin?
MEnes ve Sherlock'u çıkardım. Masacre 7 numaraya bir isim ekleyelim. Dur o da ben olayım gezme planı iptal olmazsa olmam ama uzarsa belki sonuna gelirim bilmiyorum @xdragxx bugün çekti ve 50 TL oldu. Çok güvenme o çeksin tamam
4 aylık strateji suya düştüMEnes ve Sherlock'u çıkardım. Masacre 7 numaraya bir isim ekleyelim. Dur o da ben olayım gezme planı iptal olmazsa olmam ama uzarsa belki sonuna gelirim bilmiyorum @xdragxx bugün çekti ve 50 TL oldu. Çok güvenme o çeksin tamam
------
@Tolstoyevski ile paylaş @xdragxx
Sayılar aynı isimler farklı değişen birşey yok4 aylık strateji suya düştü
Eee Tolsto da var kutularda ha sana atmışım ha Tolsto'yaMEnes ve Sherlock'u çıkardım. Masacre 7 numaraya bir isim ekleyelim. Dur o da ben olayım gezme planı iptal olmazsa olmam ama uzarsa belki sonuna gelirim bilmiyorum @xdragxx bugün çekti ve 50 TL oldu. Çok güvenme o çeksin tamam
------
@Tolstoyevski ile paylaş @xdragxx
------
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Ateşböceği
5-Tolstoyevski
6-Angelica
7- Dosi
8-bazinga
9- Özgür
10- Yakamoz-Asi
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14- emreemeu
15- Maskeli Fedai
16- EmreCan
17- batuhankaralar
18- The_Erinch
19- Mircan Saye
20- Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23- Zeyno
24- BARON男爵
Bitsin mi istersenBu yarışmada Survivoru geçti her gün var ama bitmiyor
------
Primciler hep kutuma büyük koyarak beni mimlediniz Ee sonuçta isim yapmış biriyim.
Benim isteğimle bitiyorsa bitsin Bir sürü kişi fikrimi merak ediyor dinlemeyeceksiniz niye soruyorsunuzBitsin mi istersen
Bitiyor zaten merak etme Başlığı görmüyor musun...Benim isteğimle bitiyorsa bitsin Bir sürü kişi fikrimi merak ediyor dinlemeyeceksiniz niye soruyorsunuz
Gördüm şimdi Hayırlı olsun yeni sezonda görür müyüzBitiyor zaten merak etme Başlığı görmüyor musun...
Niye olmasınGördüm şimdi Hayırlı olsun yeni sezonda görür müyüz