Eminim öyledir...Herkese korku salmışsın @Dosi![]()
Eminim öyledir...Herkese korku salmışsın @Dosi![]()
Öyle olmasını ister misinEminim öyledir...
Ben 6-7 kutu varken teklifi kabul edip çekilmiştim.Vallaha düşündüm de herkes son 2'ye kaldı dimi @Dosi
%80'i de kendi kutusu almıştır %10'u başkasının kutusunu almış %10'u teklifi kabul etmiştir![]()
Hamdi Bey ilk zamanlar cimri değildi sen ilk yarışmacılardan olmasan orada vereceği teklif yarı yarıya düşerdiBen 6-7 kutu varken teklifi kabul edip çekilmiştim.Yarışmaya 1-2 kez baktım sonradan da siz bana iyi teklif vermişsiniz sanırım.
![]()
Bana bir isim ver. Kutu açan olarakHerkes hazır olsun 1TL ile kapatmaya geliyoruzzz![]()
![]()
Sen çekeceksin ben çekince ona büyük geliyor gibi hissediyor yarışma başlamadan etkilenmesinBana bir isim ver. Kutu açan olarak
Yarın @emreemreu ve @Yakamoz-Asi sana kutu açanlar olacak
1 isimde ünlü biri olsun
------
@xdragxx edit etrim listeyi. Bir isim daha eklerim alırsın yarına.
@BARON男爵 hangimiz kura çeksin?![]()
ince düşüncen için çok sağol ama ben stratejimi olan isimlerle yaptımBana bir isim ver. Kutu açan olarak
Yarın @emreemreu ve @Yakamoz-Asi sana kutu açanlar olacak
1 isimde ünlü biri olsun
------
@xdragxx edit ettim listeyi. Bir isim daha eklerim alırsın yarına.
@BARON男爵 hangimiz kura çeksin?![]()
MEnes ve Sherlock'u çıkardım. Masacre 7 numaraya bir isim ekleyelim. Dur o da ben olayım
4 aylık strateji suya düştüMEnes ve Sherlock'u çıkardım. Masacre 7 numaraya bir isim ekleyelim. Dur o da ben olayımgezme planı iptal olmazsa olmam ama uzarsa belki sonuna gelirim bilmiyorum
@xdragxx bugün çekti ve 50 TL oldu. Çok güvenme
o çeksin tamam
------
@Tolstoyevski ile paylaş @xdragxx![]()
Sayılar aynı isimler farklı4 aylık strateji suya düştü![]()
![]()
Eee Tolsto da var kutularda ha sana atmışım ha Tolsto'yaMEnes ve Sherlock'u çıkardım. Masacre 7 numaraya bir isim ekleyelim. Dur o da ben olayımgezme planı iptal olmazsa olmam ama uzarsa belki sonuna gelirim bilmiyorum
@xdragxx bugün çekti ve 50 TL oldu. Çok güvenme
o çeksin tamam
------
@Tolstoyevski ile paylaş @xdragxx
------
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Ateşböceği
5-Tolstoyevski
6-Angelica
7- Dosi
8-bazinga
9- Özgür
10- Yakamoz-Asi
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14- emreemeu
15- Maskeli Fedai
16- EmreCan
17- batuhankaralar
18- The_Erinch
19- Mircan Saye
20- Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23- Zeyno
24- BARON男爵
Bitsin mi istersenBu yarışmada Survivoru geçti her gün var ama bitmiyor
------
Primciler hep kutuma büyük koyarak beni mimledinizEe sonuçta isim yapmış biriyim.
![]()
Benim isteğimle bitiyorsa bitsinBitsin mi istersen![]()
Bitiyor zaten merak etmeBenim isteğimle bitiyorsa bitsinBir sürü kişi fikrimi merak ediyor dinlemeyeceksiniz niye soruyorsunuz
![]()
Gördüm şimdiBitiyor zaten merak etmeBaşlığı görmüyor musun...
Niye olmasınGördüm şimdiHayırlı olsun yeni sezonda görür müyüz
![]()