Zaten verdiği paraya para denilmez bir de bekleyecek miyiz.ssHamdi'den haber alamıyoruz 1-2 dakika daha bekleyelim![]()
17 ya da 22 net değilim ama o ikisinden biri
Vay be, ben fikir belirtmesem iyi olur.MEnes 2 TL çıktı.![]()
Bir 5li hane göstermedi
Şu kafa açma lafını bu ara çok duydum. Karşılığı ne?Kim dedi uzaklaş diye
Hee twitter açarsam orda kafa mı açarım diyorsun yani![]()
Bu kadar cimri bir Hamdi ilk defa görüyorum.ss Gören de hep küçük kaldı zanneder.
Yani çok konuşursun boş konuşursun anlamı çıkarŞu kafa açma lafını bu ara çok duydum. Ya. Karşılığı ne?olumlu birşey sanmıştım ama değil galiba
![]()
Yokuuuuum diyoooor.Bu kadar cimri bir Hamdi ilk defa görüyorum.ss Gören de hep küçük kaldı zanneder.Hala bir 500.000 duruyor sonuçta.
YOKUM.![]()
13 benim için kötü bir sayı olsa da Doğan'dan mavi hissi alıyor gibiyim. @Gerekli24 ve @Yakamoz-Asi de mavi dedi.Yani çok konuşursun boş konuşursun anlamı çıkarKendime diyorum tabii yanlış anlama
------
Yokuuuuum diyoooor.
O zaman en kritik tura geçtiiiik.
Doğan, Batuhan ve Deniz bunlardan 2'sini açacağız başlayalım ilkiyle.
@Dosi hadi bekliyoruz seni13 benim için kötü bir sayı olsa da Doğan'dan mavi hissi alıyor gibiyim. @Gerekli24 ve @Yakamoz-Asi de mavi dedi.
@Dosi 13 hakkındaki düşüncelerin hala aynı mı.![]()
Aynen aç kurtul13 benim için kötü bir sayı olsa da Doğan'dan mavi hissi alıyor gibiyim. @Gerekli24 ve @Yakamoz-Asi de mavi dedi.
Bu son önerim mavi Doğan diğer ikiliden emin değilim ama o ikisinden biri kırmızı13 benim için kötü bir sayı olsa da Doğan'dan mavi hissi alıyor gibiyim. @Gerekli24 ve @Yakamoz-Asi de mavi dedi.
Erinç açtıııık.Aynen aç kurtulErinçide aç deniz beklesin. Başkada yok fikrim
![]()
Erinç abim açıldı sarı çıktıAynen aç kurtulErinçide aç deniz beklesin. Başkada yok fikrim
![]()