Zaten verdiği paraya para denilmez bir de bekleyecek miyiz.ssHamdi'den haber alamıyoruz 1-2 dakika daha bekleyelim
17 ya da 22 net değilim ama o ikisinden birisende 17'den 500b kokusu almıyormusun @Gerekli24
Vay be, ben fikir belirtmesem iyi olur.MEnes 2 TL çıktı.
@Yakamoz-Asi de Doğan mavi diyor.Gaza geldim fazla iddialı konuştum. O halde Doğan bize 25'i verir
Bir 5li hane göstermedi@Özgür Hamdi Bey'in yeni teklifi bu tur fena gitmediğin için 7.000 TL
Var mısın yok musun?
Şu kafa açma lafını bu ara çok duydum. Karşılığı ne? olumlu birşey sanmıştım ama değil galibaKim dedi uzaklaş diye
Hee twitter açarsam orda kafa mı açarım diyorsun yani
Bu kadar cimri bir Hamdi ilk defa görüyorum.ss Gören de hep küçük kaldı zanneder. Hala bir 500.000 duruyor sonuçta.@Özgür Hamdi Bey'in yeni teklifi bu tur fena gitmediğin için 7.000 TL
Var mısın yok musun?
Yani çok konuşursun boş konuşursun anlamı çıkar Kendime diyorum tabii yanlış anlamaŞu kafa açma lafını bu ara çok duydum. Ya. Karşılığı ne? olumlu birşey sanmıştım ama değil galiba
Yokuuuuum diyoooor.Bu kadar cimri bir Hamdi ilk defa görüyorum.ss Gören de hep küçük kaldı zanneder. Hala bir 500.000 duruyor sonuçta.
YOKUM.
13 benim için kötü bir sayı olsa da Doğan'dan mavi hissi alıyor gibiyim. @Gerekli24 ve @Yakamoz-Asi de mavi dedi.Yani çok konuşursun boş konuşursun anlamı çıkar Kendime diyorum tabii yanlış anlama
------
Yokuuuuum diyoooor.
O zaman en kritik tura geçtiiiik.
Doğan, Batuhan ve Deniz bunlardan 2'sini açacağız başlayalım ilkiyle.
@Dosi hadi bekliyoruz seni13 benim için kötü bir sayı olsa da Doğan'dan mavi hissi alıyor gibiyim. @Gerekli24 ve @Yakamoz-Asi de mavi dedi.
@Dosi 13 hakkındaki düşüncelerin hala aynı mı.
Aynen aç kurtul Erinçide aç deniz beklesin. Başkada yok fikrim13 benim için kötü bir sayı olsa da Doğan'dan mavi hissi alıyor gibiyim. @Gerekli24 ve @Yakamoz-Asi de mavi dedi.
Bu son önerim mavi Doğan diğer ikiliden emin değilim ama o ikisinden biri kırmızı13 benim için kötü bir sayı olsa da Doğan'dan mavi hissi alıyor gibiyim. @Gerekli24 ve @Yakamoz-Asi de mavi dedi.
Erinç açtıııık.Aynen aç kurtul Erinçide aç deniz beklesin. Başkada yok fikrim
Erinç abim açıldı sarı çıktıAynen aç kurtul Erinçide aç deniz beklesin. Başkada yok fikrim