İşte aradığım enerji.Mavi. 1.000'den yukarısı çıkmaz bence.
İşte aradığım enerji.Mavi. 1.000'den yukarısı çıkmaz bence.
Boşver sen kendine odaklan@Dosi de kızdı zaten son mesajından öyle anladım iyice işler sarpa sardı.
Son kararın mı o zamanİşte aradığım enerji.
Evde olmayacağım senin Pazar günü meşgul olman gibiNiye yoksun pöf sana
Güzeeel mavi bulduk 300 TL vardı. Teklife gidiyoruuuz.@Emre Ozansoy son kararım diyorum. @Dosi ne dersin.
Allah Allah benim aklımda öyle kalmış demek ki.Yok lan benim ablam falan
Kutumla oynamadınız hayret.Güzeeel mavi bulduk 300 TL vardı. Teklife gidiyoruuuz.
@Emre Ozansoy teşekkürler. Kırmızıdan sonra iyi oldu bu.Güzeeel mavi bulduk 300 TL vardı. Teklife gidiyoruuuz.
Son karar demişsin zaten@Emre Ozansoy son kararım diyorum. @Dosi ne dersin.
Trip miydi son cümleEvde olmayacağım senin Pazar günü meşgul olman gibi
Hem AteşBöceği yarışırken haberim yoktu ve llk kez full olmadım. Yokluğum belli bile olmamıştır. Haledersiniz.
Kafam yerinde değil gel de yardım et.Son karar demişsin zaten
Son teklif iyice düştü maalesef.
Normalde haber uçururdun Dosi gelsin deyip ama bu kez olmadı oyüzden artık olmasamda olurmuş bugün engel yoktu, aktifkende haberim oldu geldimTrip miydi son cümle
Ateşböceği yarışı iptal olmuştu Kendisi yoğun olduğu için sonradan vazgeçti ve yine bir yoğun dönemine denk gelmeyelim diye hemen yarıştırdım.
Ben abimi demiştim senin kutunda da bence sarı var
Bu ne be insan biraz acır halimize.Son teklif iyice düştü maalesef.
Hamdi Bey sadece 2.000 TL veriyor var mısın yok musun?
Benim twitter açmam şart forum için Ateşböeceğini hemen 1 saatte bitiririm diye düşündüm ama uzadıNormalde haber uçururdun Dosi gelsin deyip ama bu kez olmadı oyüzden artık olmasamda olurmuş bugün engel yoktu, aktşfkende haberim oldu geldim
Açalım artık o zaman.Ben abimi demiştim senin kutunda da bence sarı var