İyice kafam karıştı kurtarın beni.Beni hep dinledin ama geç. Yalnız bu kez dinlerken yanarsın gibimede gelmiyor değil
İyice kafam karıştı kurtarın beni.Beni hep dinledin ama geç. Yalnız bu kez dinlerken yanarsın gibimede gelmiyor değil
12 ertele demiştimYakmazsın diye düşünüyorum.
------
Ne zaman dedin. 😱
Doğru ya 12 ve 13'ü ertele demiştin.12 ertele demiştim
The Erinç için sana kırmızı demedim. Gerekli'ye dedim. Aynı hesap değil
Afyonlusun da başka yerde mi yaşıyorsun nerdesinAyfonlu değilim ama Afyonluyum İlçe merak ettim daha çok merkez mi
Zaten tek kırmızı kaldı.Sorun değil Bu arada bir de şunu söyleyim bence kutunda sarı var @Özgür
Dua edelim de kutumuzda olsun yoksa iş zor...Zaten tek kırmızı kaldı.
13ü de kurtul ozaman. İkisinde aynı hissetmiyorum.Doğru ya 12 ve 13'ü ertele demiştin.
Neden ailen Afyon'a taşınıyor?Fatih Mahallesi Ayfonlu musun yoksa
------
Yok ben evde tek kalacam onlar gidiyor
Pek umudum yok artık.Dua edelim de kutumuzda olsun yoksa iş zor...
Bursa'dayım orada yaşamıyorum Ama memleketimAfyonlusun da başka yerde mi yaşıyorsun nerdesin
Merkeze yakın galiba 10 dakika falan diyorlar Avm'ye falan 2 km falan diyorlar işte
Kardeşim Afyon Tıp kazandı tek kalmasın diye orda ev tuttularNeden ailen Afyon'a taşınıyor?
tamam o zaman yarın olsun, saati sabah söylerimYok pazar günü evdekiler Afyon'a taşınıyor 09.00-19.00 arası yollarda olacam
Ya ben numaralara bakmıyorum direkt 12. Adam dedim sen deyince baktım.13ü de kurtul ozaman. İkisinde aynı hissetmiyorum.
Erinç içinde kırmızı hissetmiyorum artık.
@Gerekli24 son 3 kutuda 2 500.000 ile gelip 200 TL kazandı. Bugün de tam tersi olacak belki umut kesmeyelim..Pek umudum yok artık.
Mavi. 1.000'den yukarısı çıkmaz bence.@Emre Ozansoy ne hissediyorsun?
Yarın ben olmayacağım. Umarım iyi bir para alırsın.tamam o zaman yarın olsun, saati sabah söylerim
Niye yoksun pöf sanaYarın ben olmayacağım. Umarım iyi bir para alırsın.
Senin bir de ablan vardı. O nereyi kazandı?Kardeşim Afyon Tıp kazandı tek kalmasın diye orda ev tuttular
@Dosi de kızdı zaten son mesajından öyle anladım iyice işler sarpa sardı.@Gerekli24 son 3 kutuda 2 500.000 ile gelip 200 TL kazandı. Bugün de tam tersi olacak belki umut kesmeyelim..
Yok lan benim ablam falanSenin bir de ablan vardı. O nereyi kazandı?