Saba Tümer: "Kaç yaşında ilk milli oldun?Bu videoları bilgisayarına indirmedin herhalde anlık paylaştığına göre
Rıdvan Dilmen: "Futbolda?"
Saba Tümer:
Rıdvan Dilmen:
Orada kullandığın o cümle buna benzedi. Videoyu izlemeden yorum yapıyorsun.
Saba Tümer: "Kaç yaşında ilk milli oldun?Bu videoları bilgisayarına indirmedin herhalde anlık paylaştığına göre
Açıklama için teşekkür ederim ama ben internet fenomeniyim unuttun galibaSaba Tümer: "Kaç yaşında ilk milli oldun?
Rıdvan Dilmen: "Futbolda?"
Saba Tümer:
Rıdvan Dilmen:
Orada kullandığın o cümle buna benzedi. Videoyu izlemeden yorum yapıyorsun.
İnternet fenomeni olmuşsun ama üşengeç olmamayı başaramamışsın.Açıklama için teşekkür ederim ama ben internet fenomeniyim unuttun galiba
@Dosi de överken zaten öylesine söylemiş kırğın böcek sevinsin diye nede olsa her canlının övülmeye ihtiyacı vardır yoksa o da biliyor denizin ne karpuz kafalı biri olduğunu
Kendisini forumda daha çok tanıdık o da artık az çok tanırdın beni burada daha dobra @denizz19Kendisini forumdan çok. Twitter'daki hesabından tanıyorum Gayet sanki kibar ve anlayışlı. Reyting analizi konusunda usta bir isimdir
Ne 19u lan 19 mu kaldı19 yaşında, TV ile haşır neşir, kıvırcık bir dostumuzdur kendisi.
Ben oldum 19 harbi ne19'un anlamı ne cidden
Ergenlik işte 19 yaşında gelmiştim foruma 19 o yani19'un anlamı ne cidden
Teşekkür ederimLafını esirgemeyen ,espirili ve müzik kulağı olan bir arkadaşımız çok sempatik biriymiş gibi geliyor bana😊
Nerde hangi dünyadaBana platonik aşık bir üye.
Doğru mu bu? 😳😳Nerde hangi dünyada
Hayallerini süslüyorum @Ahmed inDoğru mu bu? 😳😳
Bu forumda karşı cinsine ilgi duyan kişiler niye bu kadar azHayallerini süslüyorum @Ahmed in
Lgbt örgütü forumu ele geçirdi maalesef...Bu forumda karşı cinsine ilgi duyan kişiler niye bu kadar az