Ben vermedim kararsız kaldım------
@bazinga @xdragxx @HeisenBerg @MasacRE @Angelica @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @eskici @Tolstoyevski @DarkLegenD @12.Adam @AteşBöceği @Dosi @Zeyno @Angelica @phoebebuffay @Çiğdem @xemrexxx @Sherlock @MEnes @mesmeso @Aserat @Özgür @dreamy @Mircan Saye @slhttnmtl @The_Erinch @Gerekli24 @Cervantes v
8 dakika kaldı oy vermeyen varsa girsin versin hemeeeeeeeeeeen![]()
Cidden vermemişsin yalnızBen vermedim kararsız kaldım![]()
17 verdim buradaki yüzünü pek beğenmedim ama instada iyiymişCidden vermemişsin yalnızVer gitsin hangisi güzel geliyorsa son 6 dakka hadi
![]()
17 verdim buradaki yüzünü pek beğenmedim ama instada iyiymiş![]()
Oha ben vermesem eşit değilmiş
Aynen öyle ama Berfin'e de verilmez mi yavvvvvvvvOha ben vermesem eşit değilmiş![]()
7 ile arasında kaldımAynen öyle ama Berfin'e de verilmez mi yavvvvvvvv
İnsta bakmasam 7 derdimAllah'tan 7 demedinNe farkıyla Berfin dedin peki
![]()
Geçti artıkTam oy verecekken anket kapandı.![]()
Onun yerine 1.5 saatlik 2'li anket daha güzel olmaz mıydı yaAnketi 1 saat daha uzatmak durumunda kaldık, 2'li final olacaktı normalde ancak gerçek Miss Turkey bugün olacağı için zaman yetmeyecekti![]()
Kullanabilirsin @phoebebuffayAnketi 1 saat daha uzatmak durumunda kaldık, 2'li final olacaktı normalde ancak gerçek Miss Turkey bugün olacağı için zaman yetmeyecekti![]()
Ankette görebilirsin.Geçti artık
Ne diyecektin peki merak ettim![]()
Bu da uzarsa mecburen öyle yaparız ama sadece 2'li ve 1.5 saatlik anket olması oy kullanımını azaltır, baya az kişi kullanmış olurdu o yüzden uzadı şu anOnun yerine 1.5 saatlik 2'li anket daha güzel olmaz mıydı ya![]()