Kütük hainliğini yaptı yine @xdragxx7 NUMARA NİL ÇUKUR
Ben vermedim kararsız kaldım------
@bazinga @xdragxx @HeisenBerg @MasacRE @Angelica @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @eskici @Tolstoyevski @DarkLegenD @12.Adam @AteşBöceği @Dosi @Zeyno @Angelica @phoebebuffay @Çiğdem @xemrexxx @Sherlock @MEnes @mesmeso @Aserat @Özgür @dreamy @Mircan Saye @slhttnmtl @The_Erinch @Gerekli24 @Cervantes v
8 dakika kaldı oy vermeyen varsa girsin versin hemeeeeeeeeeeen
Cidden vermemişsin yalnız Ver gitsin hangisi güzel geliyorsa son 6 dakka hadiBen vermedim kararsız kaldım
17 verdim buradaki yüzünü pek beğenmedim ama instada iyiymişCidden vermemişsin yalnız Ver gitsin hangisi güzel geliyorsa son 6 dakka hadi
17 verdim buradaki yüzünü pek beğenmedim ama instada iyiymiş
Oha ben vermesem eşit değilmiş
Aynen öyle ama Berfin'e de verilmez mi yavvvvvvvvOha ben vermesem eşit değilmiş
7 ile arasında kaldımAynen öyle ama Berfin'e de verilmez mi yavvvvvvvv
İnsta bakmasam 7 derdim Burada yüzünü beğenmedim 17'nin Instagrama bakınca öyle değilmişAllah'tan 7 demedin Ne farkıyla Berfin dedin peki
Geçti artıkTam oy verecekken anket kapandı.
Onun yerine 1.5 saatlik 2'li anket daha güzel olmaz mıydı yaAnketi 1 saat daha uzatmak durumunda kaldık, 2'li final olacaktı normalde ancak gerçek Miss Turkey bugün olacağı için zaman yetmeyecekti
Kullanabilirsin @phoebebuffayAnketi 1 saat daha uzatmak durumunda kaldık, 2'li final olacaktı normalde ancak gerçek Miss Turkey bugün olacağı için zaman yetmeyecekti
Ankette görebilirsin. Zor karar verdim.Geçti artık
Ne diyecektin peki merak ettim
Bu da uzarsa mecburen öyle yaparız ama sadece 2'li ve 1.5 saatlik anket olması oy kullanımını azaltır, baya az kişi kullanmış olurdu o yüzden uzadı şu anOnun yerine 1.5 saatlik 2'li anket daha güzel olmaz mıydı ya