Şampiyon olmamız gereken konular var.
Fotograflar görünmüyor.
Şampiyon olmamız gereken konular var.
Niye gitmiş yav dur bakayımFotograflar görünmüyor.
Şimdi gelmiştir @BARON男爵 @Yakamoz-Asi forum bile güzelliğini kaldıramıyor demek
Berfin'i şampiyon yapmak şarttır...
Sağlık olsunGelmis.
Selin'e oy verdim ben. Berfin ikinci tercihim olurdu.
bu güzelliğe oy vermeyen eller kırılsınŞampiyon olmamız gereken konular var.
Yüz 💯bu güzelliğe oy vermeyen eller kırılsın
Yüz 💯
Fizik 💯
Kültür 💯
Eeee şampiyon olmalı işte
Saat kaçta hangi kanaldaBu aksam belirleniyor artik gercekten dedigin kadar var mi yok mu.
kıskançlıktan oy vermeyen olacaktır ama şampiyon olmasa bile hepsinden daha ünlü olacak ✍️Bu aksam belirleniyor artik gercekten dedigin kadar var mi yok mu.
Saat kaçta hangi kanalda
Yok reis Berfin şampiyon olmaz bu Miss Turkey'de seçtikleri şampiyonlar hiçbir zaman bu kadar güzel olamıyor zaten neye bakıyorlar anlamadım...
kıskançlıktan oy vermeyen olacaktır ama şampiyon olmasa bile hepsinden daha ünlü olacak ✍️
Ben konudaki fotoğrafına bakarak oy vermiştim ama bu fotoğraflarda daha da güzelmişŞampiyon olmamız gereken konular var.
İyi ama yine de Berfin demişsinBen konudaki fotoğrafına bakarak oy vermiştim ama bu fotoğraflarda daha da güzelmiş
Konudaki fotoğrafıyla da diğerlerinden daha iyi çünkü fizik olarak diğerlerinden net bir şekilde ayrılıyor zaten, bunu göremeyen kördürİyi ama yine de Berfin demişsin
Kördür demeyelim de zevk meselesi diyelimKonudaki fotoğrafıyla da diğerlerinden daha iyi çünkü fizik olarak diğerlerinden net bir şekilde ayrılıyor zaten, bunu göremeyen kördür
Yok reis Berfin şampiyon olmaz bu Miss Turkey'de seçtikleri şampiyonlar hiçbir zaman bu kadar güzel olamıyor zaten neye bakıyorlar anlamadım...
Fotolar gözükmüyorBizim gördüğümüz
Ekli dosyayı görüntüle 108862
@Tolstoyevski ve jürinin gördüğü
Ekli dosyayı görüntüle 108863