Puanını ve göndermeni gördüm, konudan hızla kaçıyorum.ssTeşekkür ederim, bende kimse yok mu diye etiket atacaktım herkese.![]()
Puanını ve göndermeni gördüm, konudan hızla kaçıyorum.ssTeşekkür ederim, bende kimse yok mu diye etiket atacaktım herkese.![]()
Pinhani gördüm, Pihanni gördüm, Pinahani'yi ilk kez görüyorum.@Mircan Saye'nin oyları:
6 puan - Tarkan
5 puan - Hadise
4 puan - Candan Erçetin
3 puan - Pinahani
2 puan - Serdar Ortaç
1 puan - Manga
İyi vermek istiyorum, ama olmuyor bir türlü. Dünyadan Uzak dışında sevdiğim şarkısı yok denilecek kadar az yada yok diyelim direk. İçlerinden en zayıf o kaldı benim için.Puanını ve göndermeni gördüm, konudan hızla kaçıyorum.ss
2000'lerin en hit şarkılarındandı kesinlikle. Bilinmemesi bana tuhaf geliyor.Ben 4 yaşındayken çıkmış şarkı.![]()
Eski şarkıları dinlerim ara sıra, ama hiç denk gelmedim.2000'lerin en hit şarkılarındandı kesinlikle. Bilinmemesi bana tuhaf geliyor.
Geçen sezon @eskici Bu Şarkı Benim'de kullanacaktı ama elenirsin deyince vazgeçmişti.![]()
@Emre Ozansoy Faruk k yı bilmiyor2000'lerin en hit şarkılarındandı kesinlikle. Bilinmemesi bana tuhaf geliyor.
Geçen sezon @eskici Bu Şarkı Benim'de kullanacaktı ama elenirsin deyince vazgeçmişti.![]()
Öyle garip adamları nereden bileyim.
Şarkını çok beğendim abicim, bu hafta diğerlerine göre bir tık daha iyi olduğunu düşündüğüm için favorimsin.@kerem Boncuklar için teşekkür ederim.
@Emre Ozansoy Her zamanki gibi harikasın
@Mircan Saye Puanın çok kıymetlim;çok teşekkür ederim.![]()
Yine de 3 puanlık bir şarkı değildi bence. Neyse sağlık olsun.İyi vermek istiyorum, ama olmuyor bir türlü. Dünyadan Uzak dışında sevdiğim şarkısı yok denilecek kadar az yada yok diyelim direk. İçlerinden en zayıf o kaldı benim için.![]()
O zamanlar Youtube yoktu, Kral TV'yi açardık, sevdiğimiz şarkıların çıkmasını beklerdik. Hey gidi günler.Eski şarkıları dinlerim ara sıra, ama hiç denk gelmedim.![]()
Hiç açmadığım, izlemediğim kanallar.O zamanlar Youtube yoktu, Kral TV'yi açardık, sevdiğimiz şarkıların çıkmasını beklerdik. Hey gidi günler.@Çiğdem
Tşkler @Ahmed@Ahmed'in oyları:
5p - Hadise (Yorum yok.)
4p - Candan Erçetin (Sonunda iyi puan verebileceğim şarkı ile geldin.)
3p - Serdar Ortaç (Kocan Kadar Konuş'ta bu şarkıyı dinleyince bir ara bağımlısı olmuştum. Çok sevdiğim bir şarkısı.)
2p - Tarkan (Normal haftada en az ilk 3-de olacak şarkı ama 5 şarkı içinde maalesef en fazla bu kadar verebildim.)
1p - Pinhani (2 haftadır çok iyi şarkılar ile gelmiştin hatta tama yakın puanlar verdim. Ama bu şarkısını hiç sevmem. Hatta gıcık olduğum bir parça.)