2 katı bence. Ben bile en az 7 saatYok ya bugün toplasan 7 saat falan durdum da hak savaşı verdik ne yapalım![]()
2 katı bence. Ben bile en az 7 saatYok ya bugün toplasan 7 saat falan durdum da hak savaşı verdik ne yapalım![]()
9-10 saat olmuş olabilir o zaman2 katı bence. Ben bile en az 7 saat![]()
Senin de hiçbirimizden farkın yok forumda en fazla vakit geçiren üyelerin başlarında geliyorsun bence @xdragxx a iğne atsan da2 katı bence. Ben bile en az 7 saat![]()
Forumda şu sıralar en fazla ben varım gibi geliyor banaSenin de hiçbirimizden farkın yok forumda en fazla vakit geçiren üyelerin başlarında geliyorsun bence @xdragxx a iğne atsan daBaksana eskiden bu kadar gecelere kalmazdın artık gece gündüz çıkamıyorsun pek
![]()
![]()
Asıl siz tuttunuz9-10 saat olmuş olabilir o zamanNeyse gidecem ben yahu lafa tutmayın skljgjlsjk
1 neresi gececiSenin de hiçbirimizden farkın yok forumda en fazla vakit geçiren üyelerin başlarında geliyorsun bence @xdragxx a iğne atsan daBaksana eskiden bu kadar gecelere kalmazdın artık gece gündüz çıkamıyorsun pek
![]()
![]()
01 dünyanın her yerinde gececiliktir bence1 neresi gececi
Ekim sonu 2 saat fark olunca bizim 1 sizin 3 unutmaotomatikmen sizde gececi bende normal saat
Benden 3 saat sonra forumdan çıkana bak
Bir 3 değil ama01 dünyanın her yerinde gececiliktir bence![]()
Neyse tamam edi ile büdü gibiyiz dinime küfreden Müslüman olsa gerek diyorsun ve haklısın :S
5 oluyor bazen benimBenden 3 saat sonra forumdan çıkana bakdün kaybolalım dedik çağırdınız
@Gerekli24
------
B
Bir 3 değil ama
Neyse 🙋🏻♀️
Yeni gördüm 😱 ve bu kadar saat demek daha ondan uyumadın
Ya forum ayarları değişti kaçırıyorum bildirim
Bu satte ne böreği. Sağlıksız
------
Ne canlı yayınmıi arkadaş. Bitmedi @xdragxx
Onda herzaman yemek bulunur.@Dosi
Yok yok @Tolstoyevski ile bana paylaşıyor şimdi.Günahını almayalım.Yemek bulunmasi ayri konu, paylasmak ayri konu. Onca lezzeti yap yap, kendin ye. Olacak is mi simdi.![]()
Yok yok @Tolstoyevski ile bana paylaşıyor şimdi.Günahını almayalım.![]()
Aslında bir kısım doğruVay vay vay. Mikasa Hanim demek sadece benden uzak tutuyor o börekleri. Ilginc @Dosi![]()
Aslında bir kısım doğru@Tolstoyevski ve @12.Adam ile paylaştığım doğrudur ama aslında @12.Adam ile hep paylaşırım. Tols ne yapıp ne edip ulaşıyordu yemeklere ve pes ettim, artık ilk etapta o da yararlanıyor
![]()