Bence de ama 'Bir Zamanlar Kıbrıs'ın havası olduğunu düşünmüyorum ben, ne de olsa aynı adla yayında olan başka bir dizi var.Alt başlık olarak koysalar daha iyiydi. Dizinin kendi isminde bir hava vardı, o hava yok oldu.
Bence de ama 'Bir Zamanlar Kıbrıs'ın havası olduğunu düşünmüyorum ben, ne de olsa aynı adla yayında olan başka bir dizi var.Alt başlık olarak koysalar daha iyiydi. Dizinin kendi isminde bir hava vardı, o hava yok oldu.
"Bir Zamanlar" diye başlayan çok yapım var ama Kıbrıs yok.Bence de ama 'Bir Zamanlar Kıbrıs'ın havası olduğunu düşünmüyorum ben, ne de olsa aynı adla yayında olan başka bir dizi var.
Prenses Bülentle Bamya kral silem in hikayesinde sen ve @destere den etkilendiğim doğrudur @serhatt @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Dosi @slhttnmtl @Alos @mrt-06
İğrenç. .ssPrenses Bülentle Bamya kral silem in hikayesinde sen ve @destere den etkilendiğim doğrudur @serhatt @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Dosi @slhttnmtl @Alos @mrt-06
O hikaye nerdeymişPrenses Bülentle Bamya kral silem in hikayesinde sen ve @destere den etkilendiğim doğrudur @serhatt @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Dosi @slhttnmtl @Alos @mrt-06
Nerede o hikayePrenses Bülentle Bamya kral silem in hikayesinde sen ve @destere den etkilendiğim doğrudur @serhatt @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Dosi @slhttnmtl @Alos @mrt-06
Aşüfte prenses Bülent, gladyatör berbaraküs ün p*ni*ini kapıya sıkıştırıp Bamya kral silem de adamın şeyini kapı tokmağı sanıp döndürmeye çalışınca Rtük diziyi bitirmiştiO hikaye nerdeymiş
Bu ne be, bizim diziler melek kalırAşüfte prenses Bülent, gladyatör berbaraküs ün p*ni*ini kapıya sıkıştırıp Bamya kral silem de adamın şeyini kapı tokmağı sanıp döndürmeye çalışınca Rtük diziyi bitirmişti
Edepli bir bölümüBu ne be, bizim diziler melek kalır
Yarın okuyup yorumlarımEdepli bir bölümü
Aşk-ı Muhteşem 6.Bölüm (+13)
@ege denizi bülent:daha gelmedik mi? fokos:sabredin sultanım az kaldı.şu denizi aştık mı Costantindeyiz. silem:aa aşkım çok sıkıldıysan odamıza gidelim sana masaj yaparım ellerimle ayacıklarını yıkarım. bülent:zaten masajı anca ellerinle.başka icraat yok. silem:anlamadım? bülent:diyorum ki...www.google.com
Başka bir dizim de gezi parkı olaylarında @Forumdash ın kafasına kaldırım taşı gelme sahnesi çekilirken bitmişti ; @serhatt zillisi daha parasını yiyemedim bunağın diye Forumdash Faruk u diziden çıkarmıştı @Çiğdem @The_ErinchYarın okuyup yorumlarım
Prenses Bülentle Bamya kral silem in hikayesinde sen ve @destere den etkilendiğim doğrudur @serhatt @The_Erinch @Angelica @Zeyno @Dosi @slhttnmtl @Alos @mrt-06
Nerede o hikaye
Bu ne be, bizim diziler melek kalır
Çok acaip diziler yazıyordu bizlere buldukları fotolarda çok komiktiİğrenç. .ss
Gerçekçi fotolardıÇok acaip diziler yazıyordu bizlere buldukları fotolarda çok komikti
Gözüme Shameless gibi bi dizi geldiÇok acaip diziler yazıyordu bizlere buldukları fotolarda çok komikti
Evet bunlar hep utanmazGözüme Shameless gibi bi dizi geldi
Başka bir dizim de gezi parkı olaylarında @Forumdash ın kafasına kaldırım taşı gelme sahnesi çekilirken bitmişti ; @serhatt zillisi daha parasını yiyemedim bunağın diye Forumdash Faruk u diziden çıkarmıştı @Çiğdem @The_Erinch
Çok acaip diziler yazıyordu bizlere buldukları fotolarda çok komikti
Kesinlikle katılıyorum gereksiz olmuş isim değişikliğine gidilmesi 😎Ne gerek varmış ki böyle bir şeye
Bende sana katılıyorum canım benim😇Kesinlikle katılıyorum gereksiz olmuş isim değişikliğine gidilmesi 😎