C.Ronaldo gibi olana kadar durmak yok 😤21.30'a kadar forumdayım sonra 23.15 gibi falan anca gelirim spor saatim
C.Ronaldo gibi olana kadar durmak yok 😤21.30'a kadar forumdayım sonra 23.15 gibi falan anca gelirim spor saatim
Zor yav 3 sene falan spor yapamamC.Ronaldo gibi olana kadar durmak yok 😤
Halı saha vayyyy kaçarlıktan takılıyorsunuz?Yok ya parka gidecem
Yok lan ne halı sahası parkta yürüyorum sadeceHalı saha vayyyy kaçarlıktan takılıyorsunuz?
Evde oturmaktan göbek yapmışsın.Yok lan ne halı sahası parkta yürüyorum sadece
Hem de nasıl Fittik bir aralar göbek var şimdi onu indirmek lazımEvde oturmaktan göbek yapmışsın.
@Cervantes @The_Erinch @Zeyno @Emre Ozansoy kaç adam tuttuk sahi@Cervantes
#insankesmeyehayır sayınızı bilemem artık beni kesmek için kaç adam tuttuysanız
Bilemem artık caniler!
Yok dinlemediler. @12.Adam bana güvenmiyormuş.Dinlemediler mi seni
O da gitti şaka maka VMYM tarihinde bir ilk...Yok dinlemediler. @12.Adam bana güvenmiyormuş.
Kendileri kaybederYok dinlemediler. @12.Adam bana güvenmiyormuş.
Olacağı buydu sabah sabah horoz misali ötüp duruyor hepimizi ayağa dikiyor iyi ki de çalışıyordu ya bizim günahımız neyse: ABütün forumdakilerle dalaşmış bu @AteşBöceği m tüm forum bunu yolmak için sırada @EmreCan
Yarışma 2 part olacak Angelica'nın abisi geldi gitti bu gece ya da yarın gün içinde devam ederizSon durum ne @xdragxx
İş mi kaldı ya artık okullu oldu o@EmreCan sen işte değil misin olm.. Günaydınn 🤭
Yarın da yarım kalsa bile şaşırmam. Mini diye yola çıktık ama maxi oldu deriz artık.O da gitti şaka maka VMYM tarihinde bir ilk...
Yok bu son kaldığı yerden sen devam edersin o zaman skjlgjklsYarın da yarım kalsa bile şaşırmam. Mini diye yola çıktık ama maxi oldu deriz artık.
Bu tablo ile yarışsam alacağım para 5 TL.Yok bu son kaldığı yerden sen devam edersin o zaman skjlgjkls