Emre Ozansoy
Süper Mod.
@Cervantes ile birlikte seni de gönderelim.@Cervantes İ birlik olup forum dan sürelim bence@Dosi @xdragxx @Tolstoyevski @slhttnmtl @AteşBöceği @Zeyno @xemrexxx @serhatt bütün @Cervantes antileri gelsinn
![]()
@Cervantes ile birlikte seni de gönderelim.@Cervantes İ birlik olup forum dan sürelim bence@Dosi @xdragxx @Tolstoyevski @slhttnmtl @AteşBöceği @Zeyno @xemrexxx @serhatt bütün @Cervantes antileri gelsinn
![]()
Benim antim yoktur ya. Var mı yoksa.@Cervantes İ birlik olup forum dan sürelim bence@Dosi @xdragxx @Tolstoyevski @slhttnmtl @AteşBöceği @Zeyno @xemrexxx @serhatt bütün @Cervantes antileri gelsinn
![]()
İşlerim vardı yarın malum erkenciyim
Skor tablosunu paylaşırsan sevinirim son sorular artık sona yaklaşıyoruzBirileri demiş öldü şimdide yazsınlar kral geri döndü.![]()
Benim hiç yokturBenim antim yoktur ya. Var mı yoksa.![]()
Son skorları takip edemedim.Skor tablosunu paylaşırsan sevinirim son sorular artık sona yaklaşıyoruz![]()
Yoooo sıra sana da gelicek bunlar daha iyi günlerin@Cervantes ile birlikte seni de gönderelim.![]()
Bilemem ben cnm kime ne yaptıysan artıkBenim antim yoktur ya. Var mı yoksa.![]()
Beni kimse bir yere gönderemez canım.Yoooo sıra sana da gelicek bunlar daha iyi günlerin@Cervantes
Bekle ve gör canım bu daha iyi günlerin benim olanı senden almaya geliyorumBeni kimse bir yere gönderemez canım.![]()
DAngelica'ya uğurlu sayın nedir diye sordum sizce ne demiştir?
A: 18
B: 13
C : 2
D : Uğurlu sayım yok
O İnternet şirketini bombalarım.