Kendi faydamın bu kadar olacağını hiç beklemiyordum dinlesen cidden yanacakmışsın ama @Cervantes konusunda cidden mavi hissetiğim için dedimSeni Kartal Yuvasına götürecem aslan Gerekli dostum
Kendi faydamın bu kadar olacağını hiç beklemiyordum dinlesen cidden yanacakmışsın ama @Cervantes konusunda cidden mavi hissetiğim için dedimSeni Kartal Yuvasına götürecem aslan Gerekli dostum
@batuhankaralar varmışYarışma tarihinde böyle bir performans var mı @xdragxx
Dur hala benim kutum duruyorBu kadar şans fazla
@batuhankaralar son 5'e kırmızı ile gitmişti var yani 1-2 tık daha iyisiYarışma tarihinde böyle bir performans var mı @xdragxx
Yok sana analiz. Bir sürü yazı boşa yazdım. Git onu oku ozaman. Aynısı geçerli zaten.@Dosi hanım yeni bir analiz..
Gerekli24 var mı bi tahminYok sana analiz. Bir sürü yazı boşa yazdım. Git onu oku ozaman. Aynısı geçerli zaten.
İftiranın böylesi... Ben niye yakmak isteyim, sadece yakmak isteyen arkadaşlara gaz verdim. Kutum hakkında cidden mavi hissediyordum ancak @Maskeli Fedai bana güvenmedi yakmak istiyorsun diye.Seni yakmak isteyen bir @Cervantes var.
Sana hainlik yapmak isteyen @MEnes var.
Ve yine seni yakmak isteyen bir @BARON男爵
Cervantes'in sağı solu belli olmuyor. Seni yakmak istemişti ve enerji ile acaba kırmızı çektimi. Yanında 150 bin açılmış. (2)
MEnes genelde yakıyor (sağ sol 500 ve 50.000 açılmış)
Baron ya tam yakar yada tam sevindirir. Yanında 500 bin açılmış (23)
Karar senin @Maskeli Fedai
Son olarak yan yana kırmızı olan çok gördük
Açılan kutulara bak. Öyle daha kolay olur tahmin
Sen de 500 var dedim diğerleri zaten seni yakmak için dedim cidden kırmızı çıktı ne olduğu belli değil ama sen 500 isen önemsiz
Takip edemedim başta pekİftiranın böylesi... Ben niye yakmak isteyim, sadece yakmak isteyen arkadaşlara gaz verdim. Kutum hakkında cidden mavi hissediyordum ancak @Maskeli Fedai bana güvenmedi yakmak istiyorsun diye.
İkisinin de etrafı 5li sayılarla çevrili hepsi iki kutu da 500 k mı demek istiyorsunAçılan kutulara bak. Öyle daha kolay olur tahmin
Geldi uğur böceğim..Al bakalım
Hayır isimlere yoğunlaşınca daha kolay olabiliyor. Zaten kırmızı miktar alacak birine tüyo verilir miİkisinin de etrafı 5li sayılarla çevrili hepsi iki kutu da 500 k mı demek istiyorsun
İsimler zaten kırmızı sevenler kırmızı kalmış @BARON男爵 daha bir seviyor 500 sankiHayır isimlere yoğunlaşınca daha kolay olabiliyor. Zaten kırmızı miktar alacak birine tüyo verilir mi