10+ reyting alan dizide niye böyle bir afiş oldu anlamadımHele Züleyhaya zoom yap. Picsartla yaptıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.![]()
10+ reyting alan dizide niye böyle bir afiş oldu anlamadımHele Züleyhaya zoom yap. Picsartla yaptıklarına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.![]()
Bu sezon düşük reytinglerle erken final yapacak diye paraya kıymıyorlar bence.10+ reyting alan dizide niye böyle bir afiş oldu anlamadımValla afişte biraz gariplikler var evet
![]()
Her bakımdan çoook kaliteli bir diziydiBu sezon düşük reytinglerle erken final yapacak diye paraya kıymıyorlar bence.![]()
Ben diyordum bu dizide hani oyuncu kıtlığı vardıKadroda oyuncu kalmadı diyenlere inat herkesi koymuşlar.Kerem Alışık niye var denmiş ama zaten en kenara koymuşlar fotoşopla silmesi kolay olur.
![]()
Yilmazi hunkari felan da oyle silmislerdi zaten, buda oyle bisi olurKadroda oyuncu kalmadı diyenlere inat herkesi koymuşlar.Kerem Alışık niye var denmiş ama zaten en kenara koymuşlar fotoşopla silmesi kolay olur.
![]()
Afiste olan 6 kisi konağın hizmetcisi zatenBen diyordum bu dizide hani oyuncu kıtlığı vardı![]()