İçimizden Biri'nin Yayın Tarihi Belli Oldu! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
2k4w2v1.

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'İçimizden Biri'nin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, Ersoy Güler'in ise hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de senaryosunu kaleme aldığı dizinin başrollerini Özge Yağız, Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Derya Alabora ile Renan Bilek paylaşıyor.

İçimizden Biri, 12 Eylül Pazar 20.00'de Show TV'de başlıyor!

Pazar sürpriz oldu, Süreç & Show'un yıllardır süren cumartesi başarısını devam ettirir diye düşünmüştüm. Pazar günü de karışacak gibi bu sezon. :X

• Beğendim
Reactions: Jonsnow
Cumartesi Kuzey Yıldızı'nın yerini alır diye düşündüm ama o gün işi zor olurdu. Pazar daha uygun şimdilik. En azından ilk bölümün iyi gideceğini düşünüyorum. :)

Cumartesi diye beklerken sürpriz oldu. 😱 Gerçi Gönül Dağı ve Kardeşlerim günün boşluğunu doldurduğu için (hazır ÇGH de gün değiştirmişken) komedinin olmadığı bir zamanda daha iyi gidebilir.

Herkes gibi bana da sürpriz oldu, kanal diğer kanalların dizilerinden mi çekindi yoksa Cumartesi için başka bir planı mı var merak ettim.

Benim içime doğmuştu sonradan hafta içi olur mu ki diyorum ama en azından bir kısmı doğru çıktı. :A Süreç & Show'un bu diziyle eski dizilerinin başarısını yaşamayacağını düşünüyordum ondan pazar iyi oldu.

Elimden geldiğince bakmaya çalışacağım, umarım Uzak Şehrin Masalı ile girdiği yarışın kazananı olur.

• Olmamış
Reactions: Emre Ozansoy
Gönül Dağı'nın karşısına koymak istememişler bence. Benzer kitle çünkü.

Başlasın şu dizi, garip bir şekilde sadece Asuman Dabak'ın karakterini merak ediyorum. :A