Emre Ozansoy
Moderatör
Her şey olabilir.@Emre Ozansoy ne hissediyor acaba kutusunda @xdragxx
Her şey olabilir.@Emre Ozansoy ne hissediyor acaba kutusunda @xdragxx
Alalım görüşünü@Emre Ozansoy ne hissediyor acaba kutusunda @xdragxx
Çok yardımcı oldunHer şey olabilir.
Hepsi yakmak için geldiOkadar öneri ile gelen var
Daha o konulara geçmedik, Hogwarts bile uzaktan eğitime geçti, anca bu kadar oluyor.
Niye bu kadar yakmak istiyorlar seniHepsi yakmak için geldi
Hadise çıkarmaz Gerçi açmışsın, ne kadar çıktıHadise'ci @slhttnmtl ne hisseder @xdragxx
o konu açmakla meşgul şimdi barbarosların yeni tanıtımı çıkar bekleme onu@Emre Ozansoy ne hissediyor acaba kutusunda @xdragxx
Adaam dönmüyor kararında ve kutudaki değer 1.000 TL.@Emre Ozansoy son kararım @xdragxx
Bu da bir taktik demek yani senin kaçmanHepsi yakmak için geldi
@Emre Ozansoy son kararım @xdragxx
50.000 TLHadise çıkarmaz Gerçi açmışsın, ne kadar çıktı
Ben her yerdeyim.o konu açmakla meşgul şimdi barbarosların yeni tanıtımı çıkar bekleme onu
MS konusundaki kaosta anlamadın mı kavga herşeye vesile oluyorAaa @Dosi işin sırrını çözdüm galiba kavga edince yorum sayım 1500 oldu bile ben kimseyle dalaşmadığım için yükselemiyormuşum teşekürler @Gerekli24 ama bu 23 paylaşmayacağım anlamına gelmiyo bak ha bir diğer yarışmada yine paylaşırım
Adaam dönmüyor kararında ve kutudaki değer 1.000 TL.
Kırmızı bulmamaya devaam
Kendi kararımla devam ediyorum sonuna kadarBu da bir taktik demek yani senin kaçman
MS konularından sonra burası Şirinler köyü gibi yavMS konusundaki kaosta anlamadın mı kavga herşeye vesile oluyor
Hadi bakalım yeni kutuyu alalım o zamanKendi kararımla devam ediyorum sonuna kadar