Marul arkadaşımız 8 dakika önce onlinemiş Dostun @Sherlock ne diyor marula
Marul arkadaşımız 8 dakika önce onlinemiş Dostun @Sherlock ne diyor marula
Sana öneri verende hata... @Gerekli24 hani intikamını alacaktın, neredesin?Şunlar yakabilir..
Son 2 kere kırmızı açmıştın. Bakalım 3 olacak mıSorulacak sorumu bu bana tabiki küçük hissediyorum
Sayın Gs'li dostumun önerisini ileriki turlarda dikkate alacağım..Sayın Gs'li dostum bence @batuhankaralar mavidir...
Geldim geç de olsa bu geceyi kaçırmam@Gerekli24 Sen de gel bak kim yarışıyor
ADAM..Adam vatan için o kadar mücadele etti ihtiyarlar başkanı oldu bize düşen onun yanında olmak @Maskeli Fedai
Ancak gelebildimSana öneri verende hata... @Gerekli24 hani intikamını alacaktın, neredesin?
Marul kafanın kutusundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tamam inandık kardeşim, inandık. Masal anlatma bize.Adam vatan için o kadar mücadele etti ihtiyarlar başkanı oldu bize düşen onun yanında olmak @Maskeli Fedai
Süper gidiyorumMarul kafanın kutusundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
5.000 TL
Güveneyim mi sana Gerekli dostum..24'ü aç ondan iyi gelir @Maskeli Fedai
Ben sen değilimGüveneyim mi sana Gerekli dostum..
Sayın Gs'li dostum parasını paylaşmayı sevmez...Planlanan aynı koltukta yarışmamız @Maskeli Fedai yer aç
Karşı cins ile tehlikeli bir takım aktiviteler yapacak diye yorumladım... @denizz19Marul arkadaşımız 8 dakika önce onlinemiş Dostun @Sherlock ne diyor marula
Sayın Gs'li dostum gelirken zeytin getirdim, prodüksiyon ekibine verdim dağıtacaklarmış herkese...Sayın Gs'li dostumun önerisini ileriki turlarda dikkate alacağım..
@Mircan Saye @Gerekli24 @BARON男爵 acil sahaya inin.Son zamanların en iyi başlangıcı
6 kutu 0 kırmızı