@Emre Ozansoy @EmreCan @Zeyno @Angelica etiketledim. @Özgür etiketledimn imdat yanacam yardım edin bana n olduğunu bilmiyomForumdaki arkadaşlarını etiketle de yardıma gelsinler kutu açarken lazım olur
@Emre Ozansoy @EmreCan @Zeyno @Angelica etiketledim. @Özgür etiketledimn imdat yanacam yardım edin bana n olduğunu bilmiyomForumdaki arkadaşlarını etiketle de yardıma gelsinler kutu açarken lazım olur
Asıl adamı etiket etmemişsin @Cervantes yardım etsin sana o bu işin piri@Emre Ozansoy @EmreCan @Zeyno @Angelica etiketledim. @Özgür etiketledimn imdat yanacam yardım edin bana n olduğunu bilmiyom
@Cervantes Yardım et imdat kardeşimNiye olmamış atıyon @Dosi yalan borcum mu var Allah Allah
------
Asıl adamı etiket etmemişsin @Cervantes yardım etsin sana o bu işin piri
Yapacağın tek şey 1-24 arası kutu söylemek. 13 diyemezsin tek çünkü o senin
Neyse gelir o da@Cervantes Yardım et imdat kardeşim
Ne oldu sana@Emre Ozansoy @EmreCan @Zeyno @Angelica etiketledim. @Özgür etiketledimn imdat yanacam yardım edin bana n olduğunu bilmiyom
yancamda ondan yardım edermisn diye kardeşimNe oldu sana
Vay sen ilk gelen olurmuydun kal bariNe oldu sana
------
Selamunaleykum forumun en sevirlen üyesi geldi
4 DiyomNeyse gelir o da
O zaman ilk kutuyla başlayalım söyle bakalım
kim o üye sevilenNe oldu sana
------
Selamunaleykum forumun en sevirlen üyesi geldi
@AteşBöceği o. Hep yakar sen gibi4 Diyom
------
kim o üye sevilen
4 numaranın sahibi @AteşBöceği buralardaysa fikrini alalım.4 Diyom
------
kim o üye sevilen
yaksın bakam sağlık olsun@AteşBöceği o. Hep yakar sen gibi
İnsan kaçaryaksın bakam sağlık olsun
Düşün ya 4 dedin diye açmak değilsin Son kararım demeden açmıyoruz.yaksın bakam sağlık olsun
İmdat diye bağıtıyorum yardım edin diye kaçaçak yerim yokİnsan kaçar
@Gerekli24 gel tecrübelerini aktarİmdat diye bağıtıyorum yardım edin diye kaçaçak yerim yok
Carventes diyom son kararım @CervantesDüşün ya 4 dedin diye açmak değilsin Son kararım demeden açmıyoruz.
Önce fikir alırsın sonra da kafana yatarsa sk dersin
Acı tecrübesini@Gerekli24 gel tecrübelerini aktar
Namaz kılmadım daha işlerimi halledeyim gelirimVay sen ilk gelen olurmuydun kal bari
@Cervantes kutusunda sadece 10 TL vardı güzel başladınCarventes diyom son kararım @Cervantes