+1Özellikle soğuk havalarda (biraz da hüzünlüyken ) yudum yudum içmesi harika bir haz veren içecek.
Mükemmel içecek, net.
1-2 saat önce yine içtim, yine mükemmeldi. Hele şu günlerde ayrı bir iyi sanki.
Aradan geçen yıllar sayın admine yaramamış...Son yıllarda hazırını bile yapmaya üşeniyorum maalesef.
Aslı çok güzel çikolata sevmeme rağmen hazırları sevmiyorum kardeşim içer bazen bazıları aşırı şekerli bile oluyor. O yüzden daha çok salep tercih ediyorum.Soğuk havaların boğaz dostu içeceklerinden ancak marketlerde satılan Nestle ya da Dr.Otker toz sıcak çikolatalarına muhtaç kaldığımız için esas kalitesini hissedemiyor ve kalitesiz, sadece kakaolu sıcak su deneyimi yaşıyoruz. Zaten onların da paketinde büyük fontlarda Sıcak Çikolata yazarken hemen altında küçük fontlarda "tadında" yazmaktadır, yani "Sıcak Çikolata, mesela yaniii." olayı.
Hakiki sıcak çikolata ise gerçek çikolatanın eritilmesi yoluyla yapılır fakat hem pahalı hem de meşgaletlidir.
Üşenmeyip sıcak çikolata yapmış ve şu an içiyor olsam ekrana püskürtecektim, bu fotoyu en iyi kullanımlarından biriydi.
Valla ne yalan söyleyeyim fotoyu kullanırken ben de baya bir güldüm. Bir gün "Old Sheldon" dizisi yapılırsa ve biz bunu görürsek, bu foto duruyorsa kıyas yapacağım...Üşenmeyip sıcak çikolata yapmış ve şu an içiyor olsam ekrana püskürtecektim, bu fotoyu en iyi kullanımlarından biriydi.
Telif iste hakkındır...Valla ne yalan söyleyeyim fotoyu kullanırken ben de baya bir güldüm. Bir gün "Old Sheldon" dizisi yapılırsa ve biz bunu görürsek, bu foto duruyorsa kıyas yapacağım...
Toz halini alıp yapsana, sütle yap ama enfes oluyor. Suyla yapılmışını içtim de gerçekten kötü...Son zamanlarda hiç bir yerde bulamadığım (Getir, BanaBi dahil) içecek yada her neyse. Satmayı mı bıraktılar anlamadım gitti.
Toz hali derken? Ben şundan alıyordum sürekli. Her iki türlü de yapıyorum, ikisi de güzel oluyor.Toz halini alıp yapsana, sütle yap ama enfes oluyor. Suyla yapılmışını içtim de gerçekten kötü...
Tamam bundan bahsetmiştim işte, Migroslarda bulabilirsin. Suyla sevmiyorum da sütle çok güzel oluyor, sütle yapmaya da üşeniyorum bulaşık çıkıyor.Toz hali derken? Ben şundan alıyordum sürekli. Her iki türlü de yapıyorum, ikisi de güzel oluyor.
Evet, süt ile yapıldığında bulaşık çıkıyor. O zaman yarın Migros'lara bakayım bir.Tamam bundan bahsetmiştim işte, Migroslarda bulabilirsin. Suyla sevmiyorum da sütle çok güzel oluyor, sütle yapmaya da üşeniyorum bulaşık çıkıyor.