O oyuncu bence Türk diye alındı ama göreceğizCan Bozdoğan'ı dener belki Sergen o rolde.
O oyuncu bence Türk diye alındı ama göreceğizCan Bozdoğan'ı dener belki Sergen o rolde.
Hazırlık maçını izledim... Can > Josef + Atiba...O oyuncu bence Türk diye alındı ama göreceğiz
Ben bakmadım dediğin doğruysa çok iyiHazırlık maçını izledim... Can > Josef + Atiba...
Can + Pjanic + Alex orta sahası hayırlı olsun. 🤗🤗
Bana iyi bir görüntü verdi.Ben bakmadım dediğin doğruysa çok iyi
Hazırlık maçı olduğu için yine de belli olmaz rakip de seviyede bir takım değilBana iyi bir görüntü verdi.
Topal'ı oynatır belki (umarım yapmaz) Larin yerine arada Kenan da oynayabilir. Artık Nskala kesilir her türlü Umut yada Rıdvan oynar.Pjanic gelince Necip'e stoperde yer açılmış oldu. Transfer yapılmazsa orada Necip'i izleriz. İzlemek zorundayız.
Topal olmaz, Larin de kesilmez. SY, ANÇ'nin tepesine çökmüştür stoper transferi için. Olmazsa Necip'i oynatır. Transfer olacaktır diye düşünüyorum.Topal'ı oynatır belki (umarım yapmaz) Larin yerine arada Kenan da oynayabilir. Artık Nskala kesilir her türlü Umut yada Rıdvan oynar.
Ben bitiyor sandım devam ediyormuşTopal olmaz, Larin de kesilmez. SY, ANÇ'nin tepesine çökmüştür stoper transferi için. Olmazsa Necip'i oynatır. Transfer olacaktır diye düşünüyorum.
Bugünkü acelenin sebebi Pjanic'in UEFA listesine yetiştirilmesiydi, TSL için daha 5 gün var.Ben bitiyor sandım devam ediyormuş
İyi o zaman Topal oynamasın aman da ondan çok korkuyorum Necip bile iyidir ondan stoper konusundaBugünkü acelenin sebebi Pjanic'in UEFA listesine yetiştirilmesiydi, TSL için daha 5 gün var.
Çebi transferler bitti dedi yalnız.Bugünkü acelenin sebebi Pjanic'in UEFA listesine yetiştirilmesiydi, TSL için daha 5 gün var.
Tırsma sen Gedsonu Benfica listeye yazmış gelmez her türlü oÇebi transferler bitti dedi yalnız.
Klasik ANÇ. Yalan söylüyor.Çebi transferler bitti dedi yalnız.
Aynen güzel gelişme.Tırsma sen Gedsonu Benfica listeye yazmış gelmez her türlü o
Gözünüz doysun daha nereye transfer istiyorsunuz.Klasik ANÇ. Yalan söylüyor.
Oyun kurabilen ortalama bir yerli stoper. Kazma Necip'le uğraşmak istemeyiz.Aynen güzel gelişme.
------
Gözünüz doysun daha nereye transfer istiyorsunuz.
Öyle bir stoper yok. Kaan Ayhan var onu da vermiyorlar.Oyun kurabilen ortalama bir yerli stoper. Kazma Necip'le uğraşmak istemeyiz.
Nasıl yok? 👀 Anadolu takımlarında oynayan bir futbolcu iş görür işte.Öyle bir stoper yok. Kaan Ayhan var onu da vermiyorlar.
Anadolu'da ayağı iyi, oyun kurabilen yerli stoper yok. Abdülkerim Bardakçı olabilir gerçi.Nasıl yok? 👀 Anadolu takımlarında oynayan bir futbolcu iş görür işte.
Diğer Anadolu takımlarına karşı oyun kurabilsin yeter. Real Madrid orta sahasını tek pasla oyundan düşürmesine gerek yok.Anadolu'da ayağı iyi, oyun kurabilen yerli stoper yok. Abdülkerim Bardakçı olabilir gerçi.