Forumda konusu açılan üyeler var. Beni açan olmadığı için ben kendim açayım dedim. Benim hakkımdaki görüşlerinizi buradan yazabilirsiniz
N güzel anlaşıyoruz.benim konuyu açan yok.Sohbeti senlen seviyorum.Forumda konusu açılan üyeler var. Beni açan olmadığı için ben kendim açayım dedim. Benim hakkımdaki görüşlerinizi buradan yazabilirsiniz
Vallahi benimkini de açan olmadı henüzN güzel anlaşıyoruz.benim konuyu açan yok.Sohbeti senlen seviyorum.
Sen benden eskisin 2016'dan beri varsın.O zaman bende yeniyimVallahi benimkini de açan olmadı henüztamam ben normal daha yeni sayılırım sizi nasıl atlamışlar ya
![]()
Benim konum 5 sene sonra açıldıVallahi benimkini de açan olmadı henüztamam ben normal daha yeni sayılırım sizi nasıl atlamışlar ya
![]()
Benim konum 5 sene sonra açıldı
Gerekli sonra yazacağım![]()
Ben aslında sitemde bulunmak için değil genelde başkaları açmış da benim açmam tuhaf olmasın diye yazdımVallahi benimkini de açan olmadı henüztamam ben normal daha yeni sayılırım sizi nasıl atlamışlar ya
![]()
Gayet normal başkaları açacak diye beklememek lazımBen aslında sitemde bulunmak için değil genelde başkaları açmış da benim açmam tuhaf olmasın diye yazdım![]()
İşte onu diyorum ya benim ki normal öyle bir beklentim de yok zaten😉Benim konum 5 sene sonra açıldı
Gerekli sonra yazacağım![]()
Mizah yönümün iyi olmamasındandır oBazen çok ciddileşiyor özellikle ama sevdiğim üyelerden bir tanesidir![]()
@kerem in etkinliği sayesinde biraz öğrendikKaliteli, bazen ciddi ve bir çok konuda keyifli sohbet ettiğim bilgili birisi (müzik kısmına uzak ama alıştırırız)
Benim en çok sevdiğimiz ortak noktamız kışı sevmemiz nedenseAdam gibi adamdır, oldukça iyi anlaştığımız kafa dengi bir insandır. Kurtlar Vadisi ve Satranç sever, bu noktada ortak noktalarımız çoktur. Henüz konusunun yeni açılmış olması da bizim ayıbımızdır.![]()
Evet biraz ortak noktamız az lakin genel dizi reytingte sohbet edebiliyoruz bazenSanırım zevklerimizin uyuştuğu kısım az ama haber konularında sohbet etmesi keyifli oluyorHer foruma gerekli bir üye demeden de ne yazık ki buralardan gidemiyorum
![]()
Sıvacılar'ın, Sabarizm'in, Kütükler'in ve Hainler'in tedrisatından geçmiş çaylak bir öğrenci kendini 1 sene sonunda bambaşka bir konumda bulacaktır... Bu tartışılması teklif dahi edilemeyecek bir realite...