FF Gerekli24

Ben aslında sitemde bulunmak için değil genelde başkaları açmış da benim açmam tuhaf olmasın diye yazdım :A
Gayet normal başkaları açacak diye beklememek lazım :)
Ne yalan söyleyeyim ben serzenişte bulunuyorsun izlemine kapılmıştım yanılmışım😊
Benim konum 5 sene sonra açıldı :A

Gerekli sonra yazacağım :A
İşte onu diyorum ya benim ki normal öyle bir beklentim de yok zaten😉

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Kaliteli, bazen ciddi ve bir çok konuda keyifli sohbet ettiğim bilgili birisi (müzik kısmına uzak ama alıştırırız :A )

• Harika
Reactions: Gerekli24
Bazen çok ciddileşiyor özellikle ama sevdiğim üyelerden bir tanesidir :A
Mizah yönümün iyi olmamasındandır o :A Bir de bazı konularda ciddi yazmak istiyorum ama kimseyi kırmamaya özen göstermeye çalışıyorum.
------

Kaliteli, bazen ciddi ve bir çok konuda keyifli sohbet ettiğim bilgili birisi (müzik kısmına uzak ama alıştırırız :A )
@kerem in etkinliği sayesinde biraz öğrendik :A
------

Adam gibi adamdır, oldukça iyi anlaştığımız kafa dengi bir insandır. Kurtlar Vadisi ve Satranç sever, bu noktada ortak noktalarımız çoktur. Henüz konusunun yeni açılmış olması da bizim ayıbımızdır. :A
Benim en çok sevdiğimiz ortak noktamız kışı sevmemiz nedense :A

Sanırım zevklerimizin uyuştuğu kısım az ama haber konularında sohbet etmesi keyifli oluyor :A Her foruma gerekli bir üye demeden de ne yazık ki buralardan gidemiyorum :A
Evet biraz ortak noktamız az lakin genel dizi reytingte sohbet edebiliyoruz bazen :A Adımla espri yapılması iyi akıllarda kalıcı olduğumu düşünüyorum böylece : A

Yoldaşlarımla beraber kendisini bir senelik hızlandırılmış kursa alarak üni hayatının güzel geçmesini sağlayacağımız üyedir.. @Sherlock @MasacRE @MEnes
Sıvacılar'ın, Sabarizm'in, Kütükler'in ve Hainler'in tedrisatından geçmiş çaylak bir öğrenci kendini 1 sene sonunda bambaşka bir konumda bulacaktır... Bu tartışılması teklif dahi edilemeyecek bir realite... :A