Yeni imajı sert erkek gibi olmuş @Angelica nın alanı sert erkeklerKimselere bırakmam bunu.
Bende hard boy severim. Çok da seksi olmuş ayrıca.Yeni imajı sert erkek gibi olmuş @Angelica nın alanı sert erkekler
Sana boy boy gelsinler inşallahBende hard boy severim. Çok da seksi olmuş ayrıca.
Amen.Sana boy boy gelsinler inşallah
Yeni imajı sert erkek gibi olmuş @Angelica nın alanı sert erkekler
Sadece oynadığı bir diziye göre mi değerlendiriyorsun? Demek ki iyi bir performansı varmış ki yer aldığı diziler yılların yapımcısı Osman Sınav onu seçmiş.Aleyna Tilki'nin dizisinde oynayan biri olarak layığını bulmuş. Neslican'ın filmi de lanetli kalemlerin elinde olduğu için şimdilik iyi diyemiyorum.
Öyle bir diziyi ben vizyonluyum diyen insan kabul etmez. Sadece Nevra Serezli nasıl kabul etti anlayamıyorum ama TV filmlerinde de oynuyor o, normaldir. Bunlar için anca kara leke olur.Sadece oynadığı bir diziye göre mi değerlendiriyorsun? Demek ki iyi bir performansı varmış ki yer aldığı diziler yılların yapımcısı Osman Sınav onu seçmiş.
Efsaneyi hatırlayayımÖyle bir diziyi ben vizyonluyum diyen insan kabul etmez. Sadece Nevra Serezli nasıl kabul etti anlayamıyorum ama TV filmlerinde de oynuyor o, normaldir. Bunlar için anca kara leke olur.
Osman Sınav'ın yılların yapımcısı olma sebebi dizilerinin Türk halkına hitap etmesidir, gayet de kalitesiz diziler yapıyor. Son 20 reyting alan dizisinin içinde ne olduğu, Gel Dese Aşk'ın konusu ve kızın ağzından piyano sesi çıkması çok amatörce. Mafya dizileri de aynı laciverti.
Yeteneğe bak Kızları da maşallah ayrı bir dünyadaEfsaneyi hatırlayayım
Hanım efendi bize de söyleyin yani nasıl ağızınızdan enstrüman sesi çıkardığınızı kızları uçtuYeteneğe bak Kızları da maşallah ayrı bir dünyada
Devlet sırrıdır Piizlenmiş yemekten önce Zehra gibiHanım efendi bize de söyleyin yani nasıl ağızınızdan enstrüman sesi çıkardığınızı kızları uçtu
Doğru Zehra hep piizliydiDevlet sırrıdır Piizlenmiş yemekten önce Zehra gibi