'Oasis' Uyarlamasının Adı Belli Oldu! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,151
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
medyapim-logo-sq.jpg

'Oasis' uyarlamasının adı belli oldu!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturacağı, başrollerinde Haal Kaya ile Buğra Gülsoy'un yer alacağı ve ülkemize 'Oasis'ten uyarlanacak olan dizinin adı 'İmkansız' olarak belirlendi.

Öte yandan yeni sezonda da cuma akşamları yayınlamaya devam edecek olan 'Aşk Mantık İntikam' iyi reytingler alamazsa 'İmkansız' dizisinin cuma günü ekrana geleceği öğrenildi.

İmkansız, yakında FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Geçen sezon cuma günü en az 10 yeni dizi başladı bu sezon da amma su kaldıracak. :A AMİ yapımcısı diziyi aralığa kadar devam ettirmek istiyormuş ama öyle bir ihtimal havada karada olmadığı için bu diziyi ekimde izleriz artık. :A

Geçen sezon cuma günü en az 10 yeni dizi başladı bu sezon da amma su kaldıracak. :A AMİ yapımcısı diziyi aralığa kadar devam ettirmek istiyormuş ama öyle bir ihtimal havada karada olmadığı için bu diziyi ekimde izleriz artık. :A
Bir an küfür yazdın sandım :A o nasıl kısaltma 😱

• Güldürdün
Reactions: Aserat and EmreCan
Bu ismi değişir de normal Medyapım dizileri gibi ilk adı çok iyi. :A Hazal ve perşembe olmadı bari Akrep'in kaderini yaşamasa. :A Farklı bir konusu var, tutması sürpriz olmaz bizim halkımız da sever böyle konuları. :A

Bu arada dizinin konusundan sonra aklıma gelen. :A

Aşk Mantık İntikam harcanacak :)
Çok komik yorumlar yapıyorsun, gülmemek elde değil. :F Dizi şimdiden bozmaya başladı ki yaz dizilerinin kaderini hepimiz biliyoruz, ironi olmasını diliyorum. :)

Bu ismi değişir de normal Medyapım dizileri gibi ilk adı çok iyi. :A Hazal ve perşembe olmadı bari Akrep'in kaderini yaşamasa. :A Farklı bir konusu var, tutması sürpriz olmaz bizim halkımız da sever böyle konuları. :A

Bu arada dizinin konusundan sonra aklıma gelen. :A

Çok komik yorumlar yapıyorsun, gülmemek elde değil. :F Dizi şimdiden bozmaya başladı ki yaz dizilerinin kaderini hepimiz biliyoruz, ironi olmasını diliyorum. :)
Güldürebildiysem ne mutlu :D 2-3 bölüm önceden bozmaya başlamışlardı.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Dizinin ismini beğendim, başroller de çok iyi. Yeni sezonda izleyeceğim işlerden biri olacak, konusu ve genel hikayesi nasıl olacak acaba? Merakla bekliyoruz bakalım, Ekim sonuna doğru anca yayına çıkar gibi.

• Beğendim
Son Yaz'ı harcıyorlar kıytırık dizi için ama Medyapım dizisi için de AMİ harcanıyor bu nasıl bir çifte standart. Yazıklar olsun.

Son Yaz'ı harcıyorlar kıytırık dizi için ama Medyapım dizisi için de AMİ harcanıyor bu nasıl bir çifte standart. Yazıklar olsun.
Aslında ortada tam olarak harcanma durumu yok, çünkü dizi beklenilen reytingleri alamadığı takdirde zaten final yapacak ve bu onun yerine geçmiş olacak. AşkMİ iyi reytinglerle plandaki gibi Aralık sonu biterse bu ya başka günde başlar ya da AşkMİ beklenir.

Aslında ortada tam olarak harcanma durumu yok, çünkü dizi beklenilen reytingleri alamadığı takdirde zaten final yapacak ve bu onun yerine geçmiş olacak. AşkMİ iyi reytinglerle plandaki gibi Aralık sonu biterse bu ya başka günde başlar ya da AşkMİ beklenir.
Ben yine de bu durumu hiç adil bulmuyorum.

Ve bence rakipleri geldiğinde ilk 10 a giremez reytinglerde
Dizi zaten şimdiden bozmaya başladı, taşlar yerine otursun taş çatlasın, çok büyük olaylar olsun zaten 3 alır. Yalnız cringe fanları belirip de bu diziye ok atar.

Reytingi iyi gidiyor günü değişirse düşer bence
Kışın iyi gideceği ne malum, zamanında cuma günü yayınlanıp 5 bandı reyting alan Her Yerde Sen'i de gördük. Gördüğün üzere zaten AşkMİ'nin gününün değişmesi için kötü reytingler alması gerekiyor. :D Yorumunun benimkiyle alakası yoktu orası ayrı da.

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Dizi zaten şimdiden bozmaya başladı, taşlar yerine otursun taş çatlasın, çok büyük olaylar olsun zaten 3 alır. Yalnız cringe fanları belirip de bu diziye ok atar.

Kışın iyi gideceği ne malum, zamanında cuma günü yayınlanıp 5 bandı reyting alan Her Yerde Sen'i de gördük. Gördüğün üzere zaten AşkMİ'nin gününün değişmesi için kötü reytingler alması gerekiyor. :D Yorumunun benimkiyle alakası yoktu orası ayrı da.

Bence iyi gidecek o yüzden öyle dedm görürüz :A

Yaz dizilerinin kaderi o senaryo bozulacak :A. FOX 3 alan diziyi asla yayında tutmaz :A. atarlar

• Güldürdün