@pompy demişti onun kutusu yok önerisini dinleyeceğim @AteşBöceği açalım görüşü varsa alalım bakalım
Tmm aç @xdragxx son kararım
------
Aç gitsin dedi @AteşBöceği böyle dediğine göre küçük hissediyor olmalı dimi?@pompy demişti onun kutusu yok önerisini dinleyeceğim @AteşBöceği açalım görüşü varsa alalım bakalım
Büyük açarsa dizimde zaten Pakizeyi oynuyorAç gitsin dedi @AteşBöceği böyle dediğine göre küçük hissediyor olmalı dimi?
Aslında cok iyi hissetmiyorum ama geçen iki sefer düşük açmıştım yine de belli olmaz hiç içimden bir ses acmandan yapan yine de😊@pompy demişti onun kutusu yok önerisini dinleyeceğim @AteşBöceği açalım görüşü varsa alalım bakalım
------
Haydaaa doğru mu bu @Gerekli24Büyük açarsa dizimde zaten Pakizeyi oynuyor
Yakmadın eyvallah @AteşBöceği sana daBüyük açarsa dizimde zaten Pakizeyi oynuyor
40.000 TL açtınAslında cok iyi hissetmiyorum ama geçen iki sefer düşük açmıştım yine de belli olmaz hiç içimden bir ses acmandan yapan yine de😊
BilmiyorumHaydaaa doğru mu bu @Gerekli24
Evet evet doğru bendeniz PakizeHaydaaa doğru mu bu @Gerekli24
Riskli oluyor ortalama kazanç şansını engelliyor yoksa çok takmıyorum ama biraz mavi açsak iyi olur@Dosi 40-50bin gidince üzülüyor ama ben üzülmüyorum pek sence @Gerekli24
@Dosi gel yardım et gitmiş buBen de @Gerekli24 Pakize sandım skjljgkljls @pompy
Oylarsam Tarkan puanıEee @Gerekli24 bize ne ısmarlıyon
Dudu kim reis