Mandalina

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Özlenendir. Kış aylarının portakal ile birlikte iki büyük kralıdır. O kendine has kokusu, kendine has ekşimsi tadı, kabuklarını soymanın zevki... Gelse de artık bitse bu hasret. : (

mandalina-faydalar%C4%B1.jpg

Kış mevsimini çok severim kışa özgü meyvelerini de severim kışın her şeyini severim. :love1:

Mandalina bir oturuşta 5, 6 tane yediğim oluyordu. :F

Olsa da yesem şöyle sulu sulu :) Bunların kabuğunu sabah bahçeye seriyorum kuruyunca o da lezzetli oluyor tavsiye ederim.

2 gun once yediğim cok sevdiğim meyve :love1:

Yeşil kabukluydu ama tadı aynıydı :love1:

Şuan canım nasıl çekiyor, birde yanında kivi. Kivi, mandaline, portakal biri soyup tabağı masama getirse keşke. :A

Eylül ayıyla birlikte sonbaharın habercilerinden olan gözümüzün nuru meyvedir, portakalın kardeşidir. Özellikle sonbaharda çıkan yeşil kabuklu ekşi mandalinaları çok daha fazla seviyorum, kışa doğru turuncu hale gelen ve tatlı olan mandalinaları ise pek tercih etmiyorum.🍊

1B57E488-19B3-4B1F-850D-B0D0EA2572D8.jpeg

Eylül ayıyla birlikte sonbaharın habercilerinden olan gözümüzün nuru meyvedir, portakalın kardeşidir. Özellikle sonbaharda çıkan yeşil kabuklu ekşi mandalinaları çok daha fazla seviyorum, kışa doğru turuncu hale gelen ve tatlı olan mandalinaları ise pek tercih etmiyorum.🍊

Ekli dosyayı görüntüle 108482

Yemin ediyorum ilk kez yesil mandalina görüyorum suan. :A

Kis aylarinda portakal, mandalina ve limonun suyunu karistirip icmek candir. :Z

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Yemin ediyorum ilk kez yesil mandalina görüyorum suan. :A

Kis aylarinda portakal, mandalina ve limonun suyunu karistirip icmek candir. :Z
İsviçre’de yaşamanın ufak tefek ayrıcalıkları vol272727284835: Yeşil mandalinadan bihaber olmak :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi

Yeşil mandalinanın nesini seviyorsun ya, mandalina dediğin turuncu olur :A

Ekşi halini severim sadece
------

Şerbete dönüyor kışın :A