Tahsin ya da tunahan elenirse sizi gebertirim
------
@xBUGRAx @Çiğdem @mrt-06 @The_Erinch @DosiEkli dosyayı görüntüle 108325
Tahsin ya da tunahan elenirse sizi gebertirim
------
Gerçek hayatta kocayı kaptı bu da @Çiğdem de evleniyor bir sen kaldın
intihar edicem en sonunda, aşırı bunalımdayım...Gerçek hayatta kocayı kaptı bu da @Çiğdem de evleniyor bir sen kaldın
Böyle bir aileye gelin olma duası ENTER...
Evet sana böyle kaynana lazım hayatı zindan etsinBöyle bir aileye gelin olma duası ENTER...
Oğlunu avucumun içine aldığım an biter işi kaynişin.Evet sana böyle kaynana lazım hayatı zindan etsin
Çoktandır izlemiyorum, kadro sarmadıTahsin ya da tunahan elenirse sizi gebertirim
------
Hasan Hamza Burcu bana şebek Emir Tanya Furkan üçlüsünü hatırlatıyor @The_ErinchTahsin de geçti
Yılanın 4 başından 1i gidiyor
Ne mana 😱Hasan Hamza Burcu bana şebek Emir Tanya Furkan üçlüsünü hatırlatıyor @The_Erinch
Furkanla şebek Emir kulisi burda Hasan Hamzada görünüyor Kızlardan erkeklerle kulis yapan Tanya vardı tüm youtuber yorumcuları isyan ediyordu Tanya Sefaya takıktı Burcuda sarı oğlana takık @The_ErinchNe mana 😱
Aaa yine gözüyle izlememiş bu 😱 @The_Erinch @serhattFurkanla şebek Emir kulisi burda Hasan Hamzada görünüyor Kızlardan erkeklerle kulis yapan Tanya vardı tüm youtuber yorumcuları isyan ediyordu Tanya Sefaya takıktı Burcuda sarı oğlana takık @The_Erinch
Elenen görkemde uğur olabilir
Ayyücede sinsiydi ama onu kullanıyorlardı tanya ve burcu daha başroller birde hamzayla burcu ne oluyor anlamadım Uğurla Tanya gibi burcuylada hamzamı sevgili oluyor acaba @The_Erinch
Aaa fantezilere gel 😱Ayyücede sinsiydi ama onu kullanıyorlardı tanya ve burcu daha başroller birde hamzayla burcu ne oluyor anlamadım Uğurla Tanya gibi burcuylada hamzamı sevgili oluyor acaba @The_Erinch
Gözü çıksın. .ss
Michelen Yıldızlı Res. Çalışmış bu çocuk. KibarEmreye yazık oldu gıcık tahsin ne öyle yaaa @The_Erinch abicim yayık ağızlı konusuyor diyordu bu sezon ne gıcık yarışmacılar var öyle @xemrexxx
Adamın efendiliğnini çekemiyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 108459
Bu sezon sow eksik çok düz yarısma var sadece yani biz yemek programı sadece izlemek istemiyoruz barbo ne sowlar yapıyordu serhat bililer yapıyordu şebek emir bişiler yapıyordu @xemrexxx in erayı bişiler yapıyordu bu sezon sadece yemek yapıp dağılıyorlar bu ne anlamadımHalen inanamıyorum adam 3 yemek el attı, 3 üde kaybetti.. Sadece 1 kişi yazdı 🤷🤷
------
Michelen Yıldızlı Res. Çalışmış bu çocuk. Kibar
Kızzz bir dur...alışıyoruz daha yavaş yavaşBu sezon sow eksik çok düz yarısma var sadece yani biz yemek programı sadece izlemek istemiyoruz barbo ne sowlar yapıyordu serhat bililer yapıyordu şebek emir bişiler yapıyordu @xemrexxx in erayı bişiler yapıyordu bu sezon sadece yemek yapıp dağılıyorlar bu ne anlamadım