Flash TV, 4 Ekim'de Geri Dönüyor

Doğan

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,215
Puanı
710
293125_814x458.jpg

Mart 2019'da yayınlarına ara veren Flash TV 4 Ekim'de yeniden açılıyor.

Flash TV'nin sahibi olan iş insanı Ömer Göktuğ 4 Ekim'de yeniden açılması planlanıyor.15 Ocak 1992'de kurulmuş Türkiye'nin ikinci özel televizyonudur.Flash TV 90'ların sonu ve 2000'li yılların başında video müzik kanalı formatına ağırlık vermiştir.2000'li yılların ortalarından itibaren gündüz kuşağında kadın programları ,reality showlar yayınlayan Flash TV ,prime time'de yerli müzik eğlence show programları, kendi öz kaynaklarıyla ürettikleri yerli diziler yayımlandı.Türkiye'nin ilk evlilik programı Esra Erol'la Desti İzdivaç bu kanaldaydı.

Çocukluğumun kanalı dicem ama. 2002'den sonra bizim evde vardı kanal.Sadece gazetelerde görürdüm.Her sabah klipleri dinleyip okula giderdim.Akşamları gerçek kesit,Bizimkiler dizisi izlerdim.
Bende bir ara geceleri Gerçek Kesit'e sarmıştım tekrarlarını izliyordum, çok korkunç bir diziydi özellikle Namus Bekçisi bölümü :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Bu arada hayatımda 1 saniye oturup bu kanalı izlememişimdir ancak kapandığında üzüldüm açıldığında sevindim kendisiyle nasıl bir gönül bağım var anlamadım. 😂

E normal olma ihtimali yok :A

Değilmiş yazacaktım zaten değilmii yazmışım yanlışlıkla :A
Aynen kardeşim Olsun yanlışlıkla da olsun bişey olmaz.kardeşim.:A
------

Bu arada hayatımda 1 saniye oturup bu kanalı izlememişimdir ancak kapandığında üzüldüm açıldığında sevindim kendisiyle nasıl bir gönül bağım var anlamadım. 😂
Platonık bağ galiba :A