Ben bir dizide kötü karakterim. Beni öldürmez Dodo (sihirli annem Dudu)
Ask bombasi ne zamandir öldürür oldu ki. Sihirli Annem'i karistirma simdi, isin icinden cikamayiz.
Ben bir dizide kötü karakterim. Beni öldürmez Dodo (sihirli annem Dudu)
Ha aşk bombasıAsk bombasi ne zamandir öldürür oldu ki. Sihirli Annem'i karistirma simdi, isin icinden cikamayiz.
Sihirli kız o dizinin adı eski adıyla Sihirli Hayatlar @Dosi @Yakamoz-AsiBen bir dizide kötü karakterim. Beni öldürmez Dodo (sihirli annem Dudu)
Sihirli annem de Pakizeyi seyrettinmi 2011 de hafta içi her gün bölümlerini @Yakamoz-AsiAsk bombasini sen Isvec'te patlat. Iyi olur @Dosi icinde.
Evet çok şaşırdım.
Arka sokaklarda o Engin’in bebeği ölecekmi acaba Ferhat mazı tarafından bu bölümdeki entrikaya nediyorsun Ali Akdoğan ve Aylinle aydınla evlenmesi @Emre OzansoyEline sağlık @pompy
Hahah dedektif gibisin vlla oradan hemen buraya çekiyor beni @MasacRE @DarkLegenD@Çiğdem burdada walking dead gibi olay var😂
------
Arka sokaklarda o Engin’in bebeği ölecekmi acaba Ferhat mazı tarafından bu bölümdeki entrikaya nediyorsun Ali Akdoğan ve Aylinle aydınla evlenmesi @Emre Ozansoy
Gerçekten bölüm bir entrika yaptım Aylini tekrar diziye aldım ben mecburen Aylinin baş düşmanı kızı polis yapmışlar aynı adla Aslı karaydı soyadı aynımıdır acaba Bu düşmanın ikiz kardeşi @ÇiğdemHahah dedektif gibisin vlla oradan hemen buraya çekiyor beni @MasacRE @DarkLegenD
Oymuş bilemedik. .ssBir kadın karakter getiricem diyordun @serhatt la fikir yürütüyorduk arka sokaklar aylinmiydi