Evlilik Hakkında Her Şey - Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,151
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20210828_093734-jpg.108258

FOX'un merakla beklenen yeni dizisi 'Evlilik Hakkında Her Şey'in tanıtımı yayınlandı!

Yapımcılığını MF Yapım'ın, yönetmeliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’nun uyarladığı dizinin kadrosunda; Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani ve Sumru Yavrucuk gibi isimler yer alıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey, yakında FOX'ta!

Hem Gökçe Bahadır hem de dizinin genel havası çok şık görünüyor şöyle UTC tadında. :Z Tabii teaser olduğu için yine pek bir şey anlayamadık sıradakini bekliyoruz. :Z

Sesini tam olarak dinleyemediğim için bir daha yorum yaparım da beklediğimize değecek bu. :Z

Çok iyi görünüyor Gökçe. :Z

Diğer fragmanlarda bir an önce gelsin, Sumru Yavrucuk'u görmek istiyorum. :Z

Ha bu arada liste işini ilk izleyişte anlayamamıştım şimdi jeton düştü. :A Sanırım boşanmak isteyenler o siteye başvuruyor ve Gökçe'nin kocası da mutlu görünen evliliklerine rağmen başvuruyor yani sonu bayağı vurucu olmuş. :Z

Tanıtımı az önce twiiterde ,izledim bayıldım valla Gökçede Neslihanda harika görünüyor

Gökçe Bahadır UTC'de Oya'nın olamadığı karakter gibi duruyor karizmatik, dik duruşlu ve inanılmaz havalı. :bhr: O da bu dizinin Merve Aksak'ı (verdiği hava bakımından) olursa şaşırmam. :A

İzleyicide dikkat uyandıracak bir tanıtım olmuş. Karakter hikayelerinin yanında konuk hikayeleri de ilgi çekici olacak gibi gözüküyor. Merakla bekliyorum. :Z