Camdaki Kız - Yayın Tarihli Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,488
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1617907037731-png.101339

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın merakla beklenen yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, başrollerini Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizi yeni sezonda izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Camdaki Kız, yeni sezonuyla 9 Eylül Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Vallahi aklımdan geçmişti Çukurova gün basınca Camdaki Kız da basar diye. :A Ama daha havalar soğumamışken ikisinin de bu kadar erkenden başlamasına gerek yoktu. Diğer kanallardan da çok yakında perşembe hamleleri gelir ortalığı ikisine bırakmamak için. Gerçi yaz sezonunda perşembe o kadar sıkıcı bir gündü ki belki de yarışın erken başlaması daha iyi olur. :A

Eskiden Nalan Feride'nin dibinden ayrılamazdı şimdi kendisi için zor bir şey yapıp evlendi ve kendine yeni bir hayat kurdu yanisi bu. :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Vallahi aklımdan geçmişti Çukurova gün basınca Camdaki Kız da basar diye. :A Ama daha havalar soğumamışken ikisinin de bu kadar erkenden başlamasına gerek yoktu. Diğer kanallardan da çok yakında perşembe hamleleri gelir ortalığı ikisine bırakmamak için. Gerçi yaz sezonunda perşembe o kadar sıkıcı bir gündü ki belki de yarışın erken başlaması daha iyi olur. :A

Eskiden Nalan Feride'nin dibinden ayrılamazdı şimdi kendisi için zor bir şey yapıp evlendi ve kendine yeni bir hayat kurdu yanisi bu. :A
E-D3oT1XEAQXVBI.jpeg

Kanal D şu fragman yazısını Yaptak Dökümü, Aşkı Memnu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki devrindeki gibi yapmadığı sürece ciddiye alamıyorum. O topun içinde yazan saati bile özledim. :T

Perşembe'ye iddialı bir dizi gelse de BZÇ ile bunu süpürse :F :F
Kanal D şu fragman yazısını Yaptak Dökümü, Aşkı Memnu, Öyle Bir Geçer Zaman Ki devrindeki gibi yapmadığı sürece ciddiye alamıyorum. O topun içinde yazan saati bile özledim. :T
Ben bu sezon bu diziden hiç umutlu değilim.
Ben hala Hayriyi merak ediyorum yaaa
Rekabet istiyorlar BZÇ de aynı gün :A :F
BZÇ'yle aynı gün. :F

Bu dizide olay var olmasına ama o kadar ağır akıyor ki insanın izleyesi gelmiyor. :A Mesela şu fragman 1 dakika uzun olsa içim şişerdi. :A

Nalan imaj olarak bu sezon daha genç ve fresh görünüyor devamı daim olsun. :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato