eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıl Buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Ahmed and eskici
@Ahmed
8p - Hadise (Sıfır Tolerans ve bu şarkı benim en favori şarkılarım Hadise'de. :Z )
7p - Pinhani (Uzun zaman sonra Pinhani'yi çok beğendim. :bhr: )
6p - Mor ve Ötesi (Normal haftada tam verebilirdim amma çok zorlu hafta. :( )
5p - Tarkan (Tarkan denince şahsen benim için ilk akla gelen şarkı bu amma üsttekilerden bir tık zayıf kaldı. :D )
4p - Serdar Ortaç (Gerçekten çok güzel şarkı amma çok zorlu hafta çok, ilk defa Serdar baya düşük oldu bu hafta. :( )
3p - Candar Erçetin (Candan'ı asla yükseltemiyorum son haftalarda, bir de 8 puan üzerinden oy verince başka çarem kalmıyor napim. :( )
2p - Merve Özbey (Önceki haftalarda olsa çok kolay ilk 3e sokacağım şarkı ama bu hafta bence üsttekilere göre zayıf kalıyor zevkime göre. :( )
1p - Teoman (Gerçekten bu hafta için çok zayıf kaldı benim zevkime göre, çok özür dilerim. :( )
Canımsın. :Z

• Harika
Reactions: Ahmed
Sanırım forumda yokkenmiş o :A :A :A Neyse Serdar bey sırtından vurulmaya alısık :A :A :A @Ahmed
Çok düşük vermemiş ama her hafta tam puan alınca böyle bir şok oluyor. :A
------

@Angelica
9.Candan Erçetin-Elbette
8.Pinhani-Dünyadan Uzak
7.Merve Özbey-Duman
6.Tarkan-Şıkıdım
5.Manga Cevapsız Sorular
4.Serdar Ortaç-Şeytan
3.Hadise-aşk kaç beden giyer
2.mor ve ötesi-araf
1.Teoman-Renkli rüyalar oteli

80 | Serdar Ortaç

72 | Candan Erçetin

@Çiğdem Canımmm ne içsek @kerem :A :A :A
Al abicim yoruldun çok :A :A :A @kerem
DZ8EfVkX0AEuhpT.jpg

• Harika
Reactions: The_Erinch
Elimiz de 9 puan var zaten ve 4 puanın kötü olduğunu düşünmüyorum.. Açıkçası ben bu yorumuna üzüldüm
Biraz haksızca bir yorum oldu benimkisi ama kastettiğim o değildi ama hatamı kabul ediyorum özür dilerim Zeynep hanım :bhr: :love1: @The_Erinch

• Beğendim
Reactions: The_Erinch