Risk budur Dosi son kararımYanında 500.000 varken 😱 yakınlarında da 50 bin 40 bin açılmışkenhatta 1.000
![]()
Büyük ihtimalle kırmızı ama aklımdaydı
Risk budur Dosi son kararımYanında 500.000 varken 😱 yakınlarında da 50 bin 40 bin açılmışkenhatta 1.000
![]()
Eminmisin? Sanki kendi başına daha iyi gidiyordun
Bu da kırmızı olursa öneri almayacam zatenEminmisin? Sanki kendi başına daha iyi gidiyordun![]()
Bu akşam benden hiç öneri almadın...Bu da kırmızı olursa öneri almayacam zatenSk dedik artık
![]()
Sana tüyo vermeye çalıştım ve bu son tüyoydu. Yarışma başında ilginç şeyler oldu dedim.Risk budur Dosi son kararım
Büyük ihtimalle kırmızı ama aklımdaydı![]()
Aldı ya bak gitti 500 binBu akşam benden hiç öneri almadın...
NEDEN???
@The_Erinch sağ ol...Sana tüyo vermeye çalıştım ve bu son tüyoydu. Yarışma başında ilginç şeyler oldu dedim.
Yanyana iki 500.000 buldun![]()
Ne zaman aldı? 😱Sana tüyo vermeye çalıştım ve bu son tüyoydu. Yarışma başında ilginç şeyler oldu dedim.
Yanyana iki 500.000 buldun
------
Aldı ya bak gitti 500 bin
Kötü oldu. Neyse daha bir 500.000 daha var@The_Erinch sağ ol...
Bir kaç kereNe zaman aldı? 😱
Kız saçmalama hiç öneri vermedim ben bu aakşam.Kötü oldu. Neyse daha bir 500.000 daha var
------
Bir kaç kere![]()
Kendi kutun hakkında önerin varsa alayım yanına da bir kutu öner ama fazlası olmasınBaşkalarından aldın ama korkma yemem...
Sana demedim zatenK
Kız saçmalama hiç öneri vermedim ben bu aakşam.![]()
E neden beni alıntılıyorsun?Sana demedim zaten![]()
Benim son iki kutum kafamda zaten o yüzden pek de önemi yok aslındaBen sana bugün tüm düşünceleri at ilginç şeyler oldu dedim. Neyse
YOK...Kendi kutun hakkında önerin varsa alayım yanına da bir kutu öner ama fazlası olmasın![]()