Emre Ozansoy
Moderatör
İşim olduğunu dedim. Bilmiyorum deme.
Haaa, önceki mesajlara bakmadım. @kerem doğru diyor, bir kaç gündür işleri yoğun kendisinin.İşim olduğunu dedim. Bilmiyorum deme.
Niye senin farkın neymiş?Benim oylarıma kimse laf edemez
Bugün son, #şükürHaaa, önceki mesajlara bakmadım. @kerem doğru diyor, bir kaç gündür işleri yoğun kendisinin.
Yapacak bir şey yok umarım 1 puan verdiğim şarkının ayağına sıkmışımdırBirilerinin ayağına sıktın.
Cidden #şükür.Bugün son, #şükür
Haaa, önceki mesajlara bakmadım. @kerem doğru diyor, bir kaç gündür işleri yoğun kendisinin.
Yoğunluğun sebebi ne ve nasıl bir yoğunlukmuş? Merak etmiyorum değil.İşim olduğunu dedim. Bilmiyorum deme.
Yoğunluğun sebebi ne ve nasıl bir yoğunlukmuş? Merak etmiyorum değil.
Çünkü ben, çünkü ben, çünkü ben, özel jüriyimNiye senin farkın neymiş?
Yarışmadan da eleneceksin inşallah. #şükürBugün son, #şükür
Meraktan çatla da patla.Yoğunluğun sebebi ne ve nasıl bir yoğunlukmuş? Merak etmiyorum değil.
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor ama neyse.Meraktan çatla da patla.
Yoksa Hadise’nin mi ayağına sıktımYarışmadan da eleneceksin inşallah. #şükür
Sondan 2. olayım da gör sen. Ben Ruhsar'ın Sadettin'i gibiyim.Yarışmadan da eleneceksin inşallah. #şükür
Sus be, aksine iyi bir şey.Aklıma kötü kötü şeyler geliyor ama neyse.
Düşük verdin dimi. 😡Yoksa Hadise’nin mi ayağına sıktım
Çünkü ben, çünkü ben, çünkü ben, özel jüriyim
Oylarını sonda açıklayacağım için çok rahat söyleyebilirim ki 1 verdiğine hiçbir şey yapamadın.Yoksa Hadise’nin mi ayağına sıktım
Benim de aklıma kötü şeyler geldi şu anAklıma kötü kötü şeyler geliyor ama neyse.
Özel puanlama yapayım demiştim, kabul etmedinDüşük verdin dimi. 😡
Bana düşük vermeyeceksen kabul ediyorum demiştim. 😱Benim de aklıma kötü şeyler geldi şu an
------
Özel puanlama yapayım demiştim, kabul etmedin