Sanırım bizim teknik direktörün kuzeniymiş.
Şu ana kadar şampiyonadaki en iyi maçımızdı bence. Rakibimiz yine zayıf bir takımdı ama tüm takımın uyum içinde, çok iyi performans sergilediği bir maç oldu. Muhteşem smaçları ve servisleriyle Ebrar, servis serileriyle Cansu, tek ayak paslarıyla kaptanımız Eda ve benim için günün yıldızı olan, hücumda da savunmada da inanılmaz oynayan (özellikle son setteki kurtarışları), 97.3 km/h smaç vuran Tuğba Şenoğlu ve tüm takım harikaydı. Umarım bugün Hollanda maçını da böyle güzel oynarız.@Özgür beyciğim maç nasıl geçti?
Şu ana kadar şampiyonadaki en iyi maçımızdı bence. Rakibimiz yine zayıf bir takımdı ama tüm takımın uyum içinde, çok iyi performans sergilediği bir maç oldu. Muhteşem smaçları ve servisleriyle Ebrar, servis serileriyle Cansu, tek ayak paslarıyla kaptanımız Eda ve benim için günün yıldızı olan, hücumda da savunmada da inanılmaz oynayan (özellikle son setteki kurtarışları), 97.3 km/h smaç vuran Tuğba Şenoğlu ve tüm takım harikaydı. Umarım bugün Hollanda maçını da böyle güzel oynarız.
İşte tekrar tekrar izlediğim kısım... Tuğba VNL'de ve Olimpiyatta ne kadar iyi olduğunu gösterdi, bu şampiyonadaki ilk maç olan Romanya maçında biraz beklenti altı oynasa da bugün eski formundaydı resmen. : Kendisi diğer smaçörlere göre nispeten daha kısa ama bu dezavantajına rağmen harika yükselip çok güzel oynuyor. Plaseleri de boşluğu görüp, çok iyi yerlere atıyor. Diğer isimleri az çok biliyordum ama Tuğba'ya bu sene çok fazla yer verilmesiyle kendisini tanıdım, çok da beğendim.
Bu ne güzel bir yorumdur böyle...İşte tekrar tekrar izlediğim kısım... Tuğba VNL'de ve Olimpiyatta ne kadar iyi olduğunu gösterdi, bu şampiyonadaki ilk maç olan Romanya maçında biraz beklenti altı oynasa da bugün eski formundaydı resmen. : Kendisi diğer smaçörlere göre nispeten daha kısa ama bu dezavantajına rağmen harika yükselip çok güzel oynuyor. Plaseleri de boşluğu görüp, çok iyi yerlere atıyor. Diğer isimleri az çok biliyordum ama Tuğba'ya bu sene çok fazla yer verilmesiyle kendisini tanıdım, çok da beğendim.
İzliyor musun? İlk seti çok güzel aldık.Bu ne güzel bir yorumdur böyle...
Çünkü a 'dan z 'ye herkes sporun içinde liyakat sahibi.Çok iyiyiz ya. Hollanda gruptaki en ciddi rakibimizmiş. Onları bile zorlanmadan güle oynaya yendik Böylesine güçlü bir milli takıma sahip olmak çok güzel bir şey. Futbolda ve basketbolda göremiyoruz maalesef böyle bir durumu.
Muhteşem oynuyoruz. Servis hatalarımız dışında çok rahat geçiyor ilk set.
İlk set dağıttık resmen Yalnız ikinci set kötü başladı, 5-0 gerideyiz ama toparlarız illa ki