Vay be 😱Şimdi onun kutusunda mavi de çıkmazSon kararım
![]()
Vay be 😱Şimdi onun kutusunda mavi de çıkmazSon kararım
![]()
Yoooooooook artık sabahtan beri 1 TL diye korktun korktun çıktı sonunda @serhatt kutunda 1 TL vardı sadeceŞimdi onun kutusunda mavi de çıkmazSon kararım
![]()
Senin kutunu açtık düşük çıktı![]()
![]()
@Angelica ablası gel Batuhan son zamanların en iyi başlangıç performansını gösteriyor az yanında ol
------
50 TL açtın
------
Kayboldu maalesef son kararın mı?![]()
İçinde 100 TL olduğundan şüphelendiğim 10 numarayı açabiliriz sankiYoooooooook artık sabahtan beri 1 TL diye korktun korktun çıktı sonunda @serhatt kutunda 1 TL vardı sadece
Teklif öncesi son kutu ve nerdeyse mavi kalmadı...
@MEnes de yok muİçinde 100 TL olduğundan şüphelendiğim 10 numarayı açabiliriz sanki@emreemreu ne düşünüyorsun büyük mü küçük mü
![]()
10 değil de 9 numara daha ılımlı geldi.İçinde 100 TL olduğundan şüphelendiğim 10 numarayı açabiliriz sanki@emreemreu ne düşünüyorsun büyük mü küçük mü
![]()
O da yok hepsi yer yarıldı içine girdi@MEnes de yok mu![]()
O zaman 10 numara son kararım10 değil de 9 numara daha ılımlı geldi.![]()
Yok artık bildiğimi okurum dedi ve @MEnes kutusunda taaaaaaaaaaaaaamO da yok hepsi yer yarıldı içine girdi
O zaman 10 numara son kararım![]()
Tam da 100 TL var demiştimYok artık bildiğimi okurum dedi ve @MEnes kutusunda taaaaaaaaaaaaaam
100 TL
Hamdi Bey'i bekliyoruz. Çok ilginç bir teklif gelebilir.
Yok artık bildiğimi okurum dedi ve @MEnes kutusunda taaaaaaaaaaaaaam
100 TL
Hamdi Bey'i bekliyoruz. Çok ilginç bir teklif gelebilir.
Kutunda şuan ne hissediyorsunTam da 100 TL var demiştim![]()
![]()
Yüksekten uçmak istemiyorum ama en azından kırmızı vardır herhaldeKutunda şuan ne hissediyorsun![]()
9'da 6 kırmızı zatenYüksekten uçmak istemiyorum ama en azından kırmızı vardır herhalde![]()
75.000'e çıktıysa kutunun kapağını da verebilirim@batuhankaralar Hamdi Bey'in teklifi sana 75.000 TL.
Hiç riske girmesin alsın parasını gitsin 25 TL riskiyle yarışmasın diyor. Var mısın yok musun? Herhalde ilk defa bu turda 75.000 gibi yüksek bir teklif geldi bu arada...
Yokuuuuum diyoooooooooooooooor.75.000'e çıktıysa kutunun kapağını da verebilirim![]()
Tabi ki yokum diyorum
![]()
Bu saatten sonra mayın tarlası ama helal olsun korku yok hala öneri veriyorsunSen bir 13'ü dene derim.![]()
MS'de bana hep düşük puan verirdi, şimdi kutusunda 500.000 falan vardır uğraşmayayımSen bir 13'ü dene derim.![]()