Ronaldo ManU'ya Geri Döndü

xdragxx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
28,417
Puanı
1,060
kapak_151340.jpeg

Son günlerde Juventus ile yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun PSG ya da Manchester City'e transfer olacağı söyleniyordu. Bugün gündüz saatlerine kadar Manchester City'e transferi bitti olarak görülen Portekizli yıldız an itibariyle resmen yuvası olan Manchester United'a geri döndü.
2004-2009 yılları arasında kırmızı şeytanların formasını terleten Ronaldo burada Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da kazanmış ve 2009'un yaz transfer döneminde 94 milyon euro karşılığında Real Madrid'e transfer olmuştu. Bu transfer o dönem için yapılan en pahalı transferdi.

Yahu daha yeni resmiyet kazandı. Resmiyet kazanır kazanmaz açtım... Spor siteleri bu kadar detaylı girmedi daha haberi :A
Tamam ama ben bugün hiç bakmadım Twitter'a. O mesajdan nasıl anlayacağım olayı :A
Şimdi anladık işte :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
City'e gidecek olmasına alıştırmaya çalışıyordum kendimi ama Ronaldo'yu City formasıyla görmektense tekrar United formasını giymesini tercih ederim tabii :A United, City kadar güçlü değil ama epey toparlandılar geçtiğimiz senelere göre. İşi zor olacak ManU'nın ama Ronaldo varsa her şey mümkündür :D

Cristiano Ronaldo'yu hep Manchester United'a geri dönmesini istemişimdir, sonunda istediğim oluyor. Ronaldo'nun ait olduğu yer Premier Ligi. Manchester United, Ronaldo olmadan hep bir eksik gibiydi, Ferguson gittikten sonra iyice eksildi ve yok oldu. Şimdi Ronaldo'nun gelişiyle birlikte Manchester United'ın şampiyonluk iddiası artacaktır. Premier Lig şimdi daha iyi oldu.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Sağa Sancho'yu at, sola Ronaldo'yu çok iyi oldu ya da direkt Ronaldo'yu forvet de yapabilirsin. Arkada Ronaldo'nun Portekiz'den arkadaşı Brunp Fernandes de var. Çok iyi oldu çok iyi, Manchester United maçları çok iyi geçer.

Son düzenleme:
Yalan yok City yerine buraya gitmesi beni mutlu etti. Onu tekrar kırmızı formada görmek güzel olacak.

Sağa Sancho'yu at, sola Ronaldo'yu çok iyi oldu ya da direkt Ronaldo'yu forvet de yapabilirsin. Arkada Ronaldo'nun Portekiz'den arkadaşı Manuel Fernandes de var. Çok iyi oldu çok iyi, Manchester United maçları çok iyi geçer.
Ronaldo önde oynar. Hem United'ın daha zayıf bölgesi orası, hem de 36 yaşında santrafor oynaması daha uygun Ronaldo'nun, kanatta oynamasındansa. Solda oynayacak Rashford var zaten. Arkadaki adamın adı da Bruno Fernandes bu arada :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf