8 buçuk garanti olur aslında ama 8 iyi iyi kalsın8 iyi dimi
8 buçuk garanti olur aslında ama 8 iyi iyi kalsın8 iyi dimi
İstiyorsan daha erkene alalım diyecektim de 8 iyi o zaman8 buçuk garanti olur aslında ama 8 iyi iyi kalsın
8 tam iyi yaİstiyorsan daha erkene alalım diyecektim de 8 iyi o zaman
İyi öncesi olmasında ama önce olsada olurum evde tek sayılırım bugün biraz cuma keyfi havasındayım. İş güç ile uğraşıyorum bir yandan8 buçuk garanti olur aslında ama 8 iyi iyi kalsın
Bende senaryomun Fragmanı için dışarıya ilham almaya ÇıktımAcaba bu akşam eleneceksin diye mi sıra geldi sana 😱 herkese mavi açtın. Dua et kendine mavi alma
Nasıl geçti?Bende senaryomun Fragmanı için dışarıya ilham almaya Çıktım
İyi geçti Fragmanı yazdım bölümü Pazartesi İçin stokladımNasıl geçti?
8'de burda ol reis yarışma varkenİyi geçti Fragmanı yazdım bölümü Pazartesi İçin stokladım
Aynen erkeği seçme görevini @xdragxx 'e vermen isabet olmuş @Maskeli Fedai @serhatt
Sen bulursunDosi bize yakışıklı erkek bul hemeeeeen @Dosi
Ona Akın Akınözü veya Kıvanç Tatlıtuğ hediye etsen yeterli.@serhatt hediye istiyor benden beğenmedi hediyemi
Bak yine yapıyon sonra da kadın konularını uplatınca sinir oluyon Bul işte reise yakışıklı bir erkek de hediye versin hadiii.Aynen erkeği seçme görevini @xdragxx 'e vermen isabet olmuş @Maskeli Fedai @serhatt
------
Sen bulursun
Nezaman sinir oldum uydurma yaptığın yorumlar iyi oluyor. Seni daha iyi tanıyoruzBak yine yapıyon sonra da kadın konularını uplatınca sinir oluyon Bul işte reise yakışıklı bir erkek de hediye versin hadiii.
@pompy sen bana hediye verdin mi bu arada
Tamam taamamNezaman sinir oldum uydurma yaptığın yorumlar iyi oluyor. Seni daha iyi tanıyoruz
Üst mesajda hediye önerdim bile.
Sana hediye vermesin. O konuyu gördükçe yapılanı hatırlatıyor
E buçuğa bende olmasın dedim Neyse ki garantilik de bir durum kalmadıİyi öncesi olmasında ama önce olsada olurum evde tek sayılırım bugün biraz cuma keyfi havasındayım. İş güç ile uğraşıyorum bir yandan
Buçuk olmasın. 8 iyidir gelmeye çalış.
Direkt giredebiliriz, daha sancısız olur da uygun görürseniz
O zaman kendini tanıtarak başla bakalımDirekt giredebiliriz, daha sancısız olur da uygun görürseniz