Nefret ediyorum senden artık.Buyur birde burdan yak Mor ve Ötesi haricinde bu haftanın şarkıları çok iyi
Nefret ediyorum senden artık.Buyur birde burdan yak Mor ve Ötesi haricinde bu haftanın şarkıları çok iyi
Kesin yaşanır bu. @MasacRESayın Gs'li dostum ve kütük dostum Tarkan'a tam puanlarınızı eksik etmeyin..
Düşünsene iki benzer grupuz ve finaldeyiz. Olay iyi final olurdu çekişmeli.Hani birlikte yürüyorduk bu yolda...
Sen gerekeni yapıyor musun?...
Bu hafta şarkılar fazla iddialı, yapacak bir şey yokNefret ediyorum senden artık.
Ahahahahahah sayın Gs’li dostuma bak ansızın hainlik modunu açmış, işte bu beee. @MasacRE
Hayır elenmeyecek. @MasacRE @Maskeli FedaiAhahahahahah sayın Gs’li dostuma bak ansızın hainlik modunu açmış, işte bu beee. @MasacRE
Her hafta 1 veya 2 veriyorsun zaten, fark eden bir şey olmayacak.Bu hafta şarkılar fazla iddialı, yapacak bir şey yok
Bu ikiliyi de yabana atma @TolstoyevskiBu üçlü çok güçlü be kardeşim.. bhr: @MasacRE
Bu hafta 2 puan alırsan tam puan yerine say işteHer hafta 1 veya 2 veriyorsun zaten, fark eden bir şey olmayacak.
3 puanda anlaşalım.Bu hafta 2 puan alırsan tam puan yerine say işte
Hayrola, Kurban pazarlığı mı? @eskici3 puanda anlaşalım.
@Tolstoyevski ile beni dışlıyorsun haaa.. Polyester seni.Yine pamuk gibi olduk be kardeşim. @MasacRE
Baksana Mor ve Ötesi için oy topluyor @phoebebuffay şanslı
Ve doğuştan şanssız @Sherlock @MasacRE @Maskeli FedaiBaksana Mor ve Ötesi için oy topluyor @phoebebuffay şanslı
Valla artık ilerlediği için her şarkı iyi Tarkan'ın o şarkısı iyiydi diğer şarkılara göre vereceğim puan değişir amaŞıkıdım sever misin