eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta

11.Haftaya iyisiyle kötüsüyle geldik son 5 hafta kaldı iyi kötü puan veren herkese tşkler ve kalan yarışmacı arkadaşlara yine öncelikle başarılar yine güzel hafta olsun :Z :Z :Z

Bu hafta 2008 Mesafe albümüne gidiyoruz Serdar ın 3.kez pop erkek olduğu yıl ama kral tv ilk kez şöyle birşey yapıyor erkek ve kadınları ayrı değerlendirmiyor hepsini bir araya alıp tek bir ödül altında yılın pop sanatçısı ödülü olarak veriyor yani Serdar ın almış olduğu en zor ödül buydu bu başarıda başrol oynayan şarkımız yılı baya sallamıştı ozaman sorumuzu soralım

Ekli dosyayı görüntüle 108225
Ekli dosyayı görüntüle 108226
Ekli dosyayı görüntüle 108227

2:51-4:27
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @ @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Ne oluyor Besiktasa rüyamda gördüğüm grup geliyordu
Galatasaray leichester marsilya leverkusen
Marsilya lokomotif lazio galatasaray @Çiğdem @Emre Ozansoy

Sustu bu gece, karardı yine ay
Kaldı geriye cevapsız sorular
Uyandığında onu ilk kim görecek?

Bıraktığım düşü kim büyütecek?

2009-ta çıkan Şehr-i Hüzün albümününden olan ve maNga denince akla ilk gelen şarkılardan birisi "Cevapsız Sorular" ile 11. haftaya giriş yapıyorum aşkolar. :Z

Klipi zaten şaheser, şarkı ile uyumu de mükemmel. Hem gözleriniz, hem kulaklarınız bayram edecek. :bhr:

Tüm yarışmacılara başarılar ve hepimize hayırlı haftalar. :Z

Bu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...

@Araf bu hafta da oy vermeyeceksen ne zaman vereceksin artık :A

2009-ta çıkan Şehr-i Hüzün albümününden olan ve maNga denince akla ilk gelen şarkılardan birisi "Cevapsız Sorular" ile 11. haftaya giriş yapıyorum aşkolar. :Z

Klipi zaten şaheser, şarkı ile uyumu de mükemmel. Hem gözleriniz, hem kulaklarınız bayram edecek. :bhr:

Keşke 2 tane 9 verme hakkım olsa :bhr:
@phoebebuffay'ın şarkısı arasında kaldım :(@kerem

Geçen hafta maNga'ya tam puan vermiştin galiba. Bu hafta değişiklik olsun. :A
Evet maNga'ya 10 sana 9 vermiştim :A. Aynen bazen öyle yapıyorum çok arada kaldığım şarkılara :A
------

12. Haftadan herkese merhabalar... Bu hafta içimizi kıpır kıpır edecek, 90'lara ve 2000'lere damgasını vuran, söz ve müziğin Sezen Aksu'ya ait olduğu Oynama Şıkıdım "Şıkıdım" (Hepsi Senin Mi?) ile geliyoruz :Z :Z Forumdaki " :Z " emojisinin bile bu şarkıdan esinlenerek @bazinga tarafından oluşturulduğu ve bu emojinin asıl adının Şıkıdım olduğunu ayrıca hatırlatalım :Z :Z

0.15 - 1.36

Klip çok komiğime gitti :A

Son düzenleme:
Bu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...

@Araf gerekeni yapma vaktin geldi de geçiyor… :A

İddialı bir hafta olacağa benziyor…

11.Haftaya iyisiyle kötüsüyle geldik son 5 hafta kaldı iyi kötü puan veren herkese tşkler ve kalan yarışmacı arkadaşlara yine öncelikle başarılar yine güzel hafta olsun :Z :Z :Z

Bu hafta 2008 Mesafe albümüne gidiyoruz Serdar ın 3.kez pop erkek olduğu yıl ama kral tv ilk kez şöyle birşey yapıyor erkek ve kadınları ayrı değerlendirmiyor hepsini bir araya alıp tek bir ödül altında yılın pop sanatçısı ödülü olarak veriyor yani Serdar ın almış olduğu en zor ödül buydu bu başarıda başrol oynayan şarkımız yılı baya sallamıştı ozaman sorumuzu soralım

Ekli dosyayı görüntüle 108225
Ekli dosyayı görüntüle 108226
Ekli dosyayı görüntüle 108227

2:51-4:27
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
11.haftadan herkese selamlar. Bu hafta Merve Özbey'in en as şarkılarından biri olan "DUMAN" ile yolculuğumuza devam ediyoruz. Herkese başarılar.

Vefan yokmuş be sevgilim
İçinde aşk yananlara
Yolundan dönme aldırma dumanlara
Sefa olmaz be sevgilim
Yürekten ah alanlara
İhanetin bana değil dualara

0.31 - 1.41

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Hanginize tam puan vericem şimdi ben :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam

Ne zamandır @Araf'tasın bu berbat şakayı yapmak için kaç haftadır bekliyorum :A :F@Araf

Son düzenleme:

Buyur birde burdan yak :A Mor ve Ötesi haricinde bu haftanın şarkıları çok iyi :A