Normal, bu işlerle senin kadar kafa patlatmadığındandır. Yüzeysel dinliyor.Bu albüm 2006 yılında çıktı yalnız. @Çiğdem Bir de Serdar Ortaç ile yarışacaksın, ben bile daha iyi biliyorum.
Normal, bu işlerle senin kadar kafa patlatmadığındandır. Yüzeysel dinliyor.Bu albüm 2006 yılında çıktı yalnız. @Çiğdem Bir de Serdar Ortaç ile yarışacaksın, ben bile daha iyi biliyorum.
Ne oluyor Besiktasa rüyamda gördüğüm grup geliyordu11.Haftaya iyisiyle kötüsüyle geldik son 5 hafta kaldı iyi kötü puan veren herkese tşkler ve kalan yarışmacı arkadaşlara yine öncelikle başarılar yine güzel hafta olsun
Bu hafta 2008 Mesafe albümüne gidiyoruz Serdar ın 3.kez pop erkek olduğu yıl ama kral tv ilk kez şöyle birşey yapıyor erkek ve kadınları ayrı değerlendirmiyor hepsini bir araya alıp tek bir ödül altında yılın pop sanatçısı ödülü olarak veriyor yani Serdar ın almış olduğu en zor ödül buydu bu başarıda başrol oynayan şarkımız yılı baya sallamıştı ozaman sorumuzu soralım
Ekli dosyayı görüntüle 108225
Ekli dosyayı görüntüle 108226
Ekli dosyayı görüntüle 108227
2:51-4:27
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @ @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
@Araf bu hafta da oy vermeyeceksen ne zaman vereceksin artıkBu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
"Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik..."
Yerimi bilmem, bilmem ne taraftayım?
Sesimi duymam, ne zamandır araftayım?
Recap: 1:04-2:32
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Değil mi, insan kendi parçasına da oy veremeyecekse ne zaman verecek?@Araf bu hafta da oy vermeyeceksen ne zaman vereceksin artık
Keşke 2 tane 9 verme hakkım olsa ❤Sustu bu gece, karardı yine ay
Kaldı geriye cevapsız sorular
Uyandığında onu ilk kim görecek?
Bıraktığım düşü kim büyütecek?
2009-ta çıkan Şehr-i Hüzün albümününden olan ve maNga denince akla ilk gelen şarkılardan birisi "Cevapsız Sorular" ile 11. haftaya giriş yapıyorum aşkolar.
Klipi zaten şaheser, şarkı ile uyumu de mükemmel. Hem gözleriniz, hem kulaklarınız bayram edecek.
Tüm yarışmacılara başarılar ve hepimize hayırlı haftalar.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Geçen hafta maNga'ya tam puan vermiştin galiba. Bu hafta değişiklik olsun.
Evet maNga'ya 10 sana 9 vermiştim . Aynen bazen öyle yapıyorum çok arada kaldığım şarkılaraGeçen hafta maNga'ya tam puan vermiştin galiba. Bu hafta değişiklik olsun.
Klip çok komiğime gitti12. Haftadan herkese merhabalar... Bu hafta içimizi kıpır kıpır edecek, 90'lara ve 2000'lere damgasını vuran, söz ve müziğin Sezen Aksu'ya ait olduğu Oynama Şıkıdım "Şıkıdım" (Hepsi Senin Mi?) ile geliyoruz Forumdaki " " emojisinin bile bu şarkıdan esinlenerek @bazinga tarafından oluşturulduğu ve bu emojinin asıl adının Şıkıdım olduğunu ayrıca hatırlatalım
0.15 - 1.36
Döneme damga vuran bir klipEvet maNga'ya 10 sana 9 vermiştim . Aynen bazen öyle yapıyorum çok arada kaldığım şarkılara
------
Klip çok komiğime gitti
Tüm iyi puanlar maNgaya aşkom. @AlosGeçen hafta maNga'ya tam puan vermiştin galiba. Bu hafta değişiklik olsun.
@Araf gerekeni yapma vaktin geldi de geçiyor…Bu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
Evet aşkom ama sizde sevdiğim şarkıcılar ile katılmışsın o da yetmez gibi bayıldığım şarkılar ile gelmişsinizTüm iyi puanlar maNgaya aşkom. @Alos
11.Haftaya iyisiyle kötüsüyle geldik son 5 hafta kaldı iyi kötü puan veren herkese tşkler ve kalan yarışmacı arkadaşlara yine öncelikle başarılar yine güzel hafta olsun
Bu hafta 2008 Mesafe albümüne gidiyoruz Serdar ın 3.kez pop erkek olduğu yıl ama kral tv ilk kez şöyle birşey yapıyor erkek ve kadınları ayrı değerlendirmiyor hepsini bir araya alıp tek bir ödül altında yılın pop sanatçısı ödülü olarak veriyor yani Serdar ın almış olduğu en zor ödül buydu bu başarıda başrol oynayan şarkımız yılı baya sallamıştı ozaman sorumuzu soralım
Ekli dosyayı görüntüle 108225
Ekli dosyayı görüntüle 108226
Ekli dosyayı görüntüle 108227
2:51-4:27
Hanginize tam puan vericem şimdi ben11.haftadan herkese selamlar. Bu hafta Merve Özbey'in en as şarkılarından biri olan "DUMAN" ile yolculuğumuza devam ediyoruz. Herkese başarılar.
Vefan yokmuş be sevgilim
İçinde aşk yananlara
Yolundan dönme aldırma dumanlara
Sefa olmaz be sevgilim
Yürekten ah alanlara
İhanetin bana değil dualara
0.31 - 1.41
@Araf bu hafta da oy vermeyeceksen ne zaman vereceksin artık
Yarışmacılar dışında iki etiket gelince dikkatimi çekti konu, diğer türlü kopyala yapıştır etiketler olduğu için konuya bakmıyordum.
Hani birlikte yürüyorduk bu yolda...Tüm iyi puanlar maNgaya aşkom. @Alos
Serdar’a tam puan verecekmiş… @MasacREBu hafta 1 vereyim de gör gününü
Ne zamandır @Araf'tasın bu berbat şakayı yapmak için kaç haftadır bekliyorum @ArafBu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
Buyur birde burdan yak Mor ve Ötesi haricinde bu haftanın şarkıları çok iyiSustu bu gece, karardı yine ay
Kaldı geriye cevapsız sorular
Uyandığında onu ilk kim görecek?
Bıraktığım düşü kim büyütecek?
2009-ta çıkan Şehr-i Hüzün albümününden olan ve maNga denince akla ilk gelen şarkılardan birisi "Cevapsız Sorular" ile 11. haftaya giriş yapıyorum aşkolar.
Klipi zaten şaheser, şarkı ile uyumu de mükemmel. Hem gözleriniz, hem kulaklarınız bayram edecek.
Tüm yarışmacılara başarılar ve hepimize hayırlı haftalar.
Son haftalardayız, şarkı sayısı da azaldı. Oy verebilirsin bence artık.Yarışmacılar dışında iki etiket gelince dikkatimi çekti konu, diğer türlü kopyala yapıştır etiketler olduğu için konuya bakmıyordum.
Sayın Gs'li dostum ve kütük dostum Tarkan'a tam puanlarınızı eksik etmeyin..Serdar’a tam puan verecekmiş… @MasacRE