Evlenmeliyiz. Sondan 2. olmalık.Hangi şarkı ile gelmeyi düşünüyorsun ikili eleme öncesi bu son haftada?
Evlenmeliyiz. Sondan 2. olmalık.Hangi şarkı ile gelmeyi düşünüyorsun ikili eleme öncesi bu son haftada?
Dedi ama final puanı aldı... Güzel bir parçasını seçmişsin ecünnünün. @ÇiğdemEvlenmeliyiz. Sondan 2. olmalık.
Keşke olsaydın. Gerçekten muazzam bir ses, tam bir sanatçı.@dreamy keşke 9. Sezon da olsaydım Sebnem Ferah ile katılmışsın puanlamak çok isterdim böyle bi muazzamlığı ❤❤
Başarılar canımBu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
"Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik..."
Yerimi bilmem, bilmem ne taraftayım?
Sesimi duymam, ne zamandır araftayım?
Recap: 1:04-2:32
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Teşekkürler canım. Sen galiba bekleyeceksin bugün biraz.Başarılar canım
Aslında şarkım belli ama birkaç kişiyi görmeyi bekledimTeşekkürler canım. Sen galiba bekleyeceksin bugün biraz.
Ben de öyle yapıyordum normalde ama baktım kimse paylaşmıyor, ben paylaşayım dedim. İnsan yine de muallakta kalıyor biraz.Aslında şarkım belli ama birkaç kişiyi görmeyi bekledim
Fena gelmedi ilk dinlemede, bol şans.Bu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
5 şarkı arasında şu an hangisini öne alayım ikilemindeyim yoksa belli şarkılar.Ben de öyle yapıyordum normalde ama baktım kimse paylaşmıyor, ben paylaşayım dedim. İnsan yine de muallakta kalıyor biraz.
İlk kez mi dinledin, şaşırdım. Hazal Kaya ve Zeynep Bastık da yorumlamıştı birkaç ay önce.Fena gelmedi ilk dinlemede, bol şans.
Aklıma Ebru Gündeş gelmesi 🤦♂️🤦♂️😁😁Bu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
Zaten zor olan da o, gelecek haftaları da düşününce insan zor karar veriyor.5 şarkı arasında şu an hangisini öne alayım ikilemindeyim yoksa belli şarkılar.
Aynı şarkı mı bu? Konusunu da ben açmışım.İlk kez mi dinledin, şaşırdım. Hazal Kaya ve Zeynep Bastık da yorumlamıştı birkaç ay önce.
Harika olmuş yazmışsın bir de. Dinlediğin şarkının farkında değilsin sanırım.Aynı şarkı mı bu? Konusunu da ben açmışım.
Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Araf | Akustik
Pop müziğin sevilen ismi Zeynep Bastık, geçtiğimiz haftalarda Exxen'de yayınlan programına konuk olan Hazal Kaya ile birlikte Mor ve Ötesi'nin en sevilen şarkılarından ‘Araf’ı yeniden yorumladı.fav10.net
Keşkee harika bir sanatçıKeşke olsaydın. Gerçekten muazzam bir ses, tam bir sanatçı.
Senle müzik zevkimiz çok benziyor.
Cidden farkında değilim.Harika olmuş yazmışsın bir de. Dinlediğin şarkının farkında değilsin sanırım.
Bayılıyorum şu şarkıya ❤Bu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
Şarkının adı 'Araf' ve sen sana bu yüzden 9 puan verecek @Araf kardeşimizi etiketlememişsinBu hafta mor ve ötesi'nin arada kalmışlığı en iyi anlatan, grubun en sevilen şarkılarından biri olan 2010 çıkışlı Masumiyetin Ziyan Olmaz albümünden "Araf" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...