bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Oyumu kullandım hatırlattığın iyi oldu aklımdaydı ama şey ediyordumAaa süre az kalmış ve rekabet devam kahvaltıdan sonra etiketleme zamanı.
@Tolstoyevski sen öyle Fransız kal emi
Tamam. Kazananı belirledin gibiOyumu kullandım hatırlattığın iyi oldu aklımdaydı ama şey ediyordum
O hali güzeldi de klipli ve bir miktar değişmiş halini pek sevmemiştim zaten. Bir de o konu biraz goygoy amaçlıydı zaten, sosyal medyada zamanında çok konuşulmuş, pek de kaliteli olmayan bir şarkı işte. Buralar fazla…Ay...bu şarkının klipsiz halini açıp öven Sen değilmiydin
Tamam buradan ilerlemez merak etme
Etiketten sonra dönebilir devran fark az çünküTamam. Kazananı belirledin gibi
Sana inat Finale çıkacak (elendi) hadi sevin. Parantez reis devreye girdiO hali güzeldi de klipli ve bir miktar değişmiş halini pek sevmemiştim zaten. Bir de o konu biraz goygoy amaçlıydı zaten, sosyal medyada zamanında çok konuşulmuş, pek de kaliteli olmayan bir şarkı işte. Buralar fazla…
Şimdiden kesin konuşmamak lazım, hala önemli bir süre mevcut.Sana inat Finale çıkacak (elendi) hadi sevin. Parantez reis devreye girdi
Şarkılarda çok oy gelmiyor. Oylamayan kalmadı nerdeyse. Belki olursa Max 2-3 oy gelirŞimdiden kesin konuşmamak lazım, hala önemli bir süre mevcut.
Bende yeni grup açıldı zannetmiştim bildirim gelince, meğer eski grupmuş.Oylamada son saatler:
@Aserat @offensive @Turkuazz @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @mesmeso @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @Gizmen @Silinmiş Üye @Burak97 @HeisenBerg @Jonsnow @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Forumdash @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @takas @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- ve ilgili herkes
Seni gözden kaçırdığımı farkettim idare etBende yeni grup açıldı zannetmiştim bildirim gelince, meğer eski grupmuş.
Ne çok dert oldu size neyseki farkla elenmeyecekZiynet Sali - Kalbim Tatilde
Cennetten Çiçek elensin artık bir zahmet, şampiyon mu yapacaksınız bu şarkıyı arkadaşlar