Daha fazla paraya ve puana asla hayır demem.Gözün doysun, zaten 1.olacaksın sanırım.
Daha fazla paraya ve puana asla hayır demem.Gözün doysun, zaten 1.olacaksın sanırım.
Bu şarkıya da 1 vermezsin ama
Kusura bakma diğerleri biraz daha yüksekti geçen hafta tam vermiştim ama
1 gelmemiş diye şükredecez napalım @eskici@XanTier'in oyları:
10. maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum
9. Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
8. Pinhani - Dön Bak Dünyaya
7. mor ve ötesi - Oyunbozan
6. Hadise - Süperman
5. MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
4. Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
3. Tarkan - Ölürüm Sana
2. Serdar Ortaç - Canıma Minnet
1. Candan Erçetin - Unut Sevme
Özel jüriyi kızdırmayınAsıl anlamayan sensin bence ama neyse.
Teşekkürler @The_Erinch abi.@The_Erinch'in oyları:
Teoman - N'apim Tabiatım Böyle 1 (İlk kez dinledim,bana çok sert geldi,çok üzgünüm Eyüpcüm.)
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin 2 ( 2 tane şarkın var onları bekliyorum)
MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da 3 (Ozancım,ilk kez düşük verdim,şarkı bana göre çok ağır kaldı)
*****************************************************************************************************************
mor ve ötesi - Oyunbozan 4
Pinhani - Dön Bak Dünyaya 5
Hadise - Süperman 6
******************************************************************************************************************
Tarkan - Ölürüm Sana 7
Serdar Ortaç - Canıma Minnet 8
******************************************************************************************************************
maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum 9
Herkese Başarılar Diliyorum.
Güle güle kullan@denizz19 5 puan artık fena değil, teşekkürler.
Teşekkürler Deniz 😊🤗@Mircan Saye harikasın
Rica ederim @Çiğdem 🤗
Ya bak gördün mü 10. Hafta hayırlı geldi sana , sonunda 2 vermediğim için bende mutlu oldum. Helali hoş olsun 6 puanın😄😁😊@Mircan Saye şaşırdım. 😱 Teşekkürler, sonunda senden de güzel bir puan alabildik.
Geriye bir @Çiğdem kaldı sanırım hiç iyi puan alamadığım.
Merhaba , öncelikle hoş gelmişsin. 🤗Evet pek sevmiyorum bu yüzden bir veriyorum. 😔 ( @kerem oylarımı ezberledi artık. Sıkı takipçimdir kendisi😄😁😆)
Rica ederim abi ne demek helal olsun. Güzel bir parçaydı. 😊🤗 @The_Erinch@Emre Ozansoy @Mircan Saye Mükemmel ötesi oylarınız için teşekkür ederim.
@keremcim Verdiğin puan için teşekkür ederim ama yorumuna katılmıyorum ama görüşlerine saygı duyuyorum
@mesmeso Seninle yıldızımız barışmıyor...Canın sağolsun.
1 vermedim. Ama orayada yazdım. daha bugün dinlediğim 2 tane şarkım var...Umarım onları dinlemek nasip olur.Bu şarkıya da 1 vermezsin ama
Kusura bakma diğerleri biraz daha yüksekti geçen hafta tam vermiştim ama
Bu akşam burada olmasan özel jürilikten kovacaktım seni.Özel jüriyi kızdırmayın
Benim de 1 vermemin seninle hiçbir alakası yok, Serdar'ı çok sevmem açıkçası. Mesafe, Sor ve Dansöz şarkılarını severim sadece. Zaten Sor'a yüksek puan vermiştim, bir de Hande ile olan düetine.Senle hiçbir alakası yok sadece bunu bilsin yeter forumda eskilerden müzik zevkimi mora bakısımı bilmeyen yok zaten ilk 3 hafta ne morun sahibini biliyordum nede @phoebebuffay kim oldunu biliyordum @kerem
1 Vermedine şükrediyorum demiştim şimdi fark ettim 1 i sana vermiş abicim2. Serdar Ortaç - Canıma Minnet
1. Candan Erçetin - Unut Sevme
@Çiğdem Bu adamın bize olan aşkı ne olacak
2 büyüktür 1den deyince haa anladım1 vermedim. Ama orayada yazdım. daha bugün dinlediğim 2 tane şarkım var...Umarım onları dinlemek nasip olur.
5 e sevinme diyoruz sen 2 ye seviniyorsun1 gelmemiş diye şükredecez napalım @eskici
Sende Bir Derdim Var ve Cambaz'ı bekliyorsun sanırım.Senle hiçbir alakası yok sadece bunu bilsin yeter forumda eskilerden müzik zevkimi mora bakısımı bilmeyen yok zaten ilk 3 hafta ne morun sahibini biliyordum nede @phoebebuffay kim oldunu biliyordum @kerem
mor ve ötesi'ne yine 1 vermedin umarım.Bence çok iyi
Vermek istesen de veremeyeceğinden eminim.Mesafe veya Dansöz ile gelsin, rakipler çok güçlü olmazsa iyi puan veririm. @Çiğdem
Cevapsız Soruları falan en azından beğenirsin umarım ireliki haftalardaTeşekkürler Deniz 😊🤗
Rica ederim @Çiğdem 🤗
Ya bak gördün mü 10. Hafta hayırlı geldi sana , sonunda 2 vermediğim için bende mutlu oldum. Helali hoş olsun 6 puanın😄😁😊
Merhaba , öncelikle hoş gelmişsin. 🤗Evet pek sevmiyorum bu yüzden bir veriyorum. 😔 ( @kerem oylarımı ezberledi artık. Sıkı takipçimdir kendisi😄😁😆)
Rica ederim abi ne demek helal olsun. Güzel bir parçaydı. 😊🤗 @The_Erinch