Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

4-5 transferden biri bu olacak galiba. Samatta'yı satsak da limitten yer açılsa :A
Thiam'ı sattık en azından 1.5 milyon euroya, daha iyi oldu. Muhtemelen Burak Kapacak'ın lisansı çıkar artık. Bu oyuncunun gelip gelmemesi muamma ama Yağız Sabuncuoğlu genelde sallamıyor, tutturuyor. :D

Mesut'un eski takım arkadaşı, Mesut açısından iyi olur ve Mesut'la aynı yaşta. İyi oyuncu ama sakatlık sorunu var mı, Fenerbahçe'de iyi performans sergiler mi, orası düşündürücü.
Kolasinac tan bahsetmiyorum, takım istatistiklerinden haftanın panoraması yapıldı da

• Güldürdün
Reactions: Araf
  • Beğendim
Yeni sistem çok koşmayı gerektiriyor zaten. İnşallah sezon içinde pilimiz bitmez. :)
Koşmak için gençleşmek gerekiyor ve hırslı oyuncuların olması gerekiyor tabii. Bir de bu tempoya takım alışık olmadığı için sık sık sakatlıklar yaşayabiliriz, aynı Vitor Pereira'nın ilk geldiği dönemde olduğu gibi. Geldiğinde çok ciddi anlamda takımda sakatlıklar yaşanıyordu. Hatta sakatlıklar başladı bile zaten.

1630001527447.png

Bir sezon beklemeyip, bonservis bedeli olmadan acele bir şekilde yurt dışına transfer olan ve Vitor Pereira dönemine denk gelemeyen Ömer Faruk Beyaz'a ne söylemek istersiniz? Takımda olup yıldızı parlamasının tam zamanıydı belki de.

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

• Beğendim
Reactions: eskici and Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 108176

Bir sezon beklemeyip, bonservis bedeli olmadan acele bir şekilde yurt dışına transfer olan ve Vitor Pereira dönemine denk gelemeyen Ömer Faruk Beyaz'a ne söylemek istersiniz? Takımda olup yıldızı parlamasının tam zamanıydı belki de.

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
İyi oldu gitmesi, bu kadroda olmayı hak etmiyordu. :)

• Beğendim
Reactions: xdragxx and Araf
İyi oldu gitmesi, bu kadroda olmayı hak etmiyordu. :)
Hırs yapmasaydı ya da hırs yaptırılmasaydı bu kadar, Arda ve Muhammed gibi çok konuşuluyor olacaktı. Şimdi forma şansı az olacak, bir süre kiralık oradan oraya savrulacak. Zamanlama hatası yaptı. Bu kadar çok hırs yapan birisinin kulüpte de işi olmamalı açıkçası. :)

• Beğendim
Reactions: bazinga
Gruplara Olympiakos'un düşeceğini tahmin ediyordum ve Valbuena ile yollarımızın tekrar kesişeceğini hissediyordum, yanlış zamanda gelen doğru adam. Bizde gösteremediklerinin fazlasını gösterdi Olympiakos'ta.

1630075783742.png

Ayrıca takım arkadaşı da tanıdık bir isim, Galatasaray'da bize karşı oynamış olan ve bizim de gündemimize gelmiş olan Henry Onyekuru.

Gruplarda aynı zamanda daha bu sezon Royal Antwerp'e gönderdiğimiz Michael Frey de bize rakip oldu. Bizde 23 maçta attığı 5 golü, Royal Antwerp'te 4 maçta attı. Hatta 3 maçta 6 gol attı, dördüncü maçında sakatlandı. Bir maçta 5 gol attı hatta.

1630076070926.png

Kısacası bize iki eski oyuncumuz rakip oldu, son derece ilginç olacak. İki oyuncu da bizden sonraki takımında daha etkili oldu.

Gruplara Olympiakos'un düşeceğini tahmin ediyordum ve Valbuena ile yollarımızın tekrar kesişeceğini hissediyordum, yanlış zamanda gelen doğru adam. Bizde gösteremediklerinin fazlasını gösterdi Olympiakos'ta.

Ekli dosyayı görüntüle 108235

Ayrıca takım arkadaşı da tanıdık bir isim, Galatasaray'da bize karşı oynamış olan ve bizim de gündemimize gelmiş olan Henry Onyekuru.

Gruplarda aynı zamanda daha bu sezon Royal Antwerp'e gönderdiğimiz Michael Frey de bize rakip oldu. Bizde 23 maçta attığı 5 golü, Royal Antwerp'te 4 maçta attı. Hatta 3 maçta 6 gol attı, dördüncü maçında sakatlandı. Bir maçta 5 gol attı hatta.

Ekli dosyayı görüntüle 108236

Kısacası bize iki eski oyuncumuz rakip oldu, son derece ilginç olacak. İki oyuncu da bizden sonraki takımında daha etkili oldu.

Grubu analiz etsen grup lideri olarak çıkabilir miyiz? Oldukça dengeli bir grup diğer temsilcimize göre. :A

• Güldürdün

Ekli dosyayı görüntüle 108235

Ekli dosyayı görüntüle 108236

Valbunea daima sevmişimdir 😔

• Beğendim
Reactions: Araf and 12.Adam
Grubu analiz etsen grup lideri olarak çıkabilir miyiz? Oldukça dengeli bir grup diğer temsilcimize göre. :A
Eintracht Frankfurt zorlar, Olympiakos da zorlayabilir ama Royal Antwerp'i iki maçta da yenebiliriz bence. :D
Valbunea daima sevmişimdir 😔
Aynen, Valbuş iyiydi. Şimdi olsaydı mesela, en azından yedekten girip katkı sağlardı. Bizde çok çabuk yoruluyor diye yedekten oyuna sokardık genelde.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam