Bence daha fazla kötü haber ver intikamını al.@Aserat sana bir daha haber yok.
Bence daha fazla kötü haber ver intikamını al.@Aserat sana bir daha haber yok.
@mesmeso teşekkürler
Haftanın birincisi Manga ya da Mor Ötesi olacak gibi. Bence Mor Ötesi gizli şampiyonluk adayı…
Bana uyar. Yarışmacılar değerimizi anlasın artık.Bizde böyle verelim artık.
Aynen, aslında özel puanlama yarışmacılara daha çok yarıyor ama neyse.Bana uyar. Yarışmacılar değerimizi anlasın artık.
Kütükler utansın @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 10
Manga 9
Serdar Ortaç 8
Candan Erçetin 7
Mor ve Ötesi 6
Pinhani 5
Teoman 4
Merve Özbey 3
Hadise 2
MFÖ 1
Ne biçim hemşosun be.ss @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 10
Manga 9
Serdar Ortaç 8
Candan Erçetin 7
Mor ve Ötesi 6
Pinhani 5
Teoman 4
Merve Özbey 3
Hadise 2
MFÖ 1
Jürilikten istifa etsen @Tolstoyevski kriz geçirir.@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 10
Manga 9
Serdar Ortaç 8
Candan Erçetin 7
Mor ve Ötesi 6
Pinhani 5
Teoman 4
Merve Özbey 3
Hadise 2
MFÖ 1
Rica ederim abi. Umarım bu haftayı istediğin şekilde geçirirsin.@Emre Ozansoy @Mircan Saye Mükemmel ötesi oylarınız için teşekkür ederim.
@keremcim Verdiğin puan için teşekkür ederim ama yorumuna katılmıyorum ama görüşlerine saygı duyuyorum
@mesmeso Seninle yıldızımız barışmıyor...Canın sağolsun.
Puan aralığını yukarı çıkar biraz.Aynen, aslında özel puanlama yarışmacılara daha çok yarıyor ama neyse.
@Maskeli Fedai sen bensin…@Maskeli Fedai'nin oyları:
Tarkan 10
Manga 9
Serdar Ortaç 8
Candan Erçetin 7
Mor ve Ötesi 6
Pinhani 5
Teoman 4
Merve Özbey 3
Hadise 2
MFÖ 1
Nasıl yukarı? 😱 Daha ne vereyim.Puan aralığını yukarı çıkar biraz.
İlk haftaki şarkılarını özlüyorum. İnşallah görmek kısnet olur.@Emre Ozansoy @Mircan Saye Mükemmel ötesi oylarınız için teşekkür ederim.
@keremcim Verdiğin puan için teşekkür ederim ama yorumuna katılmıyorum ama görüşlerine saygı duyuyorum
@mesmeso Seninle yıldızımız barışmıyor...Canın sağolsun.
Onlar kaşındı yapacak bir şey yok.Aynen, aslında özel puanlama yarışmacılara daha çok yarıyor ama neyse.
Candan yolcu 😱Sunucumuz @kerem'in puanları ile oyları açıklamaya başlıyoruz. Herkese bol şans!
10p) Hadise (Bu şarkının havasını çok seviyorum. Recap olmamış ama zaten başkaları puan kıracağı için bende puan kırmak istemedim açıkçası.)
10p) maNga (Şaheser... Hayata ancak bu kadar güzel dis atılabilirdi. Hakikaten dünyanın sonuna doğmuşuz...)
10p) Teoman (Harika bir şarkı daha. Rock söyleyen mayhoş Teoman'ı hiç sıkılmadan dinleyebilirim.)
10p) Serdar Ortaç (Çocukluk şarkılarımdan yine. Serdar Ortaç'ı değilde şarkılarının hit olduğu yılları çok özlüyorum.)
9p) Tarkan (Yine zamane çocukluk şarkılarımdan. 90'ların şüphesiz en iyi 20 şarkısından biridir. İçinde rock olmasa bu kadar cezbetmezdi belki.)
9p) Mor ve Ötesi (Benim için yeni şarkı diyebiliriz ama zaman o kadar çok çabuk geçiyor ki üstünden 9 yıl geçmiş. Kabullenesim gelmiyor... )
8p) MFÖ
7p) Merve Özbey
5p) Pinhani (Geçen sene dinlerdim ama 10. haftada kullanılacak bir şarkı değil kesinlikle. Tam puan verdiğim şarkılarla karşılaştırırsak çok zayıf kalmış maalesef.)
5p) Candan Erçetin (Bu şarkı ilk haftalarda kullanılması gereken bir şarkı kesinlikle. 10. haftaya geldik ve rakiplerine göre karşılaştırırsak çok zayıf kalmış maalesef.)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Eski isteğim yok, uğraşamamBilmiyordum yarıştığını 😱 Bu sene niye yarışmadın peki?
Yani birbirine çok yakın puanlar vermişsin. En düşük puanı 3-4 olarak ayarlasan daha iyi olabilirdi.Nasıl yukarı? 😱 Daha ne vereyim.