10 Aralık 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 3 16.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 11.1%
  • İffet (Star)

Oy: 4 22.2%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Çocuklar Duymasın - Tekrar (ATV)

• Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 1 5.6%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 2 11.1%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 1 5.6%
  • Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti - Y.S. (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Real Madrid - Barcelona Maçı (NTV Spor)

Oy: 7 38.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Ben Bi Kaç Arkadasa Pm Attım sbt verirler bn maça gidecem hocam :) Sbt Eklenir 2 3 Gibi Çıkıor Sbtler.

Dizinin tutmayacağı çok belli bence reytinglerinden ama herkesin emin olması açısından salı 23:00 reytingine de bakalım, o saatte ne koysan 15-20 share alıyor ama ben bu dizinin 10 share'da kalacağına inanıyorum ve benim düşündüğüm gibi olursa yazık olacak diziye.

'prime time ab' siralamasi

show: 17,1
kanal d: 15
star: 13,3
fox: 9,3
atv: 7,4
stv: 3,4
tnt: 2,7
kanal 7: 0,6
flash: 0,3

'tüm gün ab' siralamasi

kanal d: 12
show: 11
star: 7,8
fox: 7,6
atv: 6,9
stv: 3,6
tnt: 2,2
kanal 7: 1,6
flash: 0,5

'prime time total' siralamasi

show: 18
star: 14,5
kanal d: 13,6
fox: 9,3
stv: 7,5
atv: 6,6
kanal 7: 2,7
tnt: 2,1
flash: 1,4

'tüm gün total' siralamasi

kanal d: 10,8
show: 9,8
star: 9,1
fox: 8,2
atv: 7,3
stv: 5,5
kanal 7: 3,4
tnt: 2,1
flash: 1,4

Tekrar çok az izlendiğinden Kanal D prime time'da çok kötü durumda, admin geçen haftanın kanal share'larıyla karşılaştırırsak Bizim yenge'den pek farkı yok gibi Keşanlı'nın.

Tekrar çok az izlendiğinden Kanal D prime time'da çok kötü durumda, admin geçen haftanın kanal share'larıyla karşılaştırırsak Bizim yenge'den pek farkı yok gibi Keşanlı'nın.

İlk hafta olduğu için çok normal. Tekrarsız yayınlanmaya başladığında kanal oranları artacaktır...

Haftaya 5 reytingi göremeyeceğine iddiasına girerim, haftaya yine reklamsız yayınlanacağı halde hem de.

Yahşi Cazibeyi seyrettim ve bu bölüm çok güldüğüm bölümlerden oldu reytingleri çok iyi olmasada şu anda komedi bakımında Yahşi Cazibeye rakip tanımıyorum dün Uçak Sahnesi gerçekten güzeldi ;

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ya bir şey soracağım SBT reytingleri nerede açıklanıyor, ben google'da aradım,taradım, bulamadım.

Ya bir şey soracağım SBT reytingleri nerede açıklanıyor, ben google'da aradım,taradım, bulamadım.

Medyaloji.net açıklıyor ama bazen açıklıyorlar, bazen açıklamıyorlar. Bazen ilk 10 bazen ilk 100 açıklıyorlar. Total, A/B belirtmiyorlar bile. O nedenle sağlıklı bulmadığım için eklemiyorum ilk mesaja.

Bugün de çıkmamış :)

Medyaloji.net açıklıyor ama bazen açıklıyorlar, bazen açıklamıyorlar. Bazen ilk 10 bazen ilk 100 açıklıyorlar. Total, A/B belirtmiyorlar bile. O nedenle sağlıklı bulmadığım için eklemiyorum ilk mesaja.

Bugün de çıkmamış :)

Anladım, tüm siteler AGB'den devam ediyor gördüğüm kadarıyla.

Keşanlı Ali Destanı ankette arayı açtı ama ben bunların hep merak reytingi olduğuna inanıyorum, haftaya son sıralara gerileyecektir.