Dün gelmedin bugün gel bari zaten az kalmış
Dün gelmedin bugün gel bari zaten az kalmış
Laptop özledim bende yeğenimin laptopu Eylül'de gelecek. Gelsede film izlesem rahat rahatAbimin laptobu bugün bende gelmeye çalışacam
Laptop özledim bende yeğenimin laptopu Eylül'de gelecek. Gelsede film izlesem rahat rahat
Laptop Türkçe klavye olmadığı için forum olarak işime yaramıyorValla ya iyi oluyor laptop abim yokta girebiliyorum kızkardeşim olsa giremezdim de
Gelmez
Dişin nasıl olduGelmez
Geçti Et yiyince ağrı yapıyor. Senin gibi zengin değiliz ya vücut şaşırıyor demek...Dişin nasıl oldu
Daha yakın zamanda kurban gördünüz. Bu lafı Ocak ayında desen neyseGeçti Et yiyince ağrı yapıyor. Senin gibi zengin değiliz ya vücut şaşırıyor demek...
Ocakta da yiyoruz nadir de olsa yahu..Daha yakın zamanda kurban gördünüz. Bu lafı Ocak ayında desen neyse
Dün 17.30 ile 20.30'u karıştıran bugün de 23.00 gibi gelir...@12.Adam 'ın geleceği yok.
Ben mutfağa geçip yemek falan yapayım Arada bakarım aktif mi.
Arkadaşıma gelecekmiş. 8den sonra müsait olurumDün 17.30 ile 20.30'u karıştıran bugün de 23.00 gibi gelir...
Tribiniz devam mı dosi hanımArkadaşıma gelecekmiş. 8den sonra müsait olurum
Eğer kulaklığımın tekini bulamazsam yeni bir kablosuz kulaklık almam gerekecek.
Gelmez
Dişin nasıl oldu
Geldim mamala nasılsın?Geçti Et yiyince ağrı yapıyor. Senin gibi zengin değiliz ya vücut şaşırıyor demek...
@Tolstoyevski herkese haber sal kimse emniyette değil de onlara tamam mı ?@Tolstoyevski Dosi'ye yazar mısın sana zahmet 12.adam geldi diye