Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 9.Hafta 🍒

Çok az be :A nerdeyse ben sen kadar olacam kilo olarak :A o da boyumuz senin kadar değil ve buna rağmen zayıfsın derler. Demek sen baya baya baya zayıfsın :A
Yok beee tam olarak boy kilo endeksini sağlayacak düzeydeyim... :A Yani olması gerektiği gibi ne bir fazla ne bir az... :A Evet bana zayıfsın diyorlar ama baya baya baya zayıf da değilim yani... :A
Halı sahada hangi mevkide hünerlerini sergiliyorsun... :A 4-3-3 ün solu mu ortası mı?...
Genelde forvet veya orta saha oynarım 7 8 kişilik takımlarda... :A Ama senin bahsettiğin 4-3-3 büyük saha taktiği, orada box to box 8 veya false 9 severim... :A Ama genel olarak hücumda oynayamayacağım mevki yoktur... 6 numara ön libero bile oynarım... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
@Sherlock bildirimler yine havada uçar ama bilgi vereyim

Sen mavi açtın 10 TL
maskeli 250 bin
MEnes 500 bin.
Tebrikler yine başardın :A
Ahahahahaha. :A Yalnız bu inanılmaz bir şey ya, nasıl hepsinin tersi çıkabilir... :A Geçmiş olsun diyelim en iyisi @12.Adam'a, sanırım hepimizi açtırmış geriye dönük bakmadım henüz mesajlara. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
@Sherlock bildirimler yine havada uçar ama bilgi vereyim

Sen mavi açtın 10 TL
maskeli 250 bin
MEnes 500 bin.
Tebrikler yine başardın :A
------

@12.Adam :A
1-2 gibi şey ederiz. :A
Ahahahahaha. :A Yalnız bu inanılmaz bir şey ya, nasıl hepsinin tersi çıkabilir... :A Geçmiş olsun diyelim en iyisi @12.Adam'a, sanırım hepimizi açtırmış geriye dönük bakmadım henüz mesajlara. :A
bak bak ta @xdragxx ı nasıl mest ettiğimi gör. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Böylede bir huyun var :A biri tam senin tersini yapacağı zaman senin doğruyu yazacağın tutar :A
Ya sen ve maskeli'de yanıldığın belli olunca insan Menes'i sona bırakır ama yok açtı. Üstelik @Tolstoyevski ise ilk kutu olarak aman 4ü aç. Ben açarken 500 bin açıldı. 2 kez üst üste aynısı olacak değil ya dedi ve hoppppp ilk kutu 500.000 açıldı :A
------

1-2 gibi şey ederiz. :A

bak bak ta @xdragxx nasıl mest ettiğİmi gör. :A
1-2 çok erken bence :A yine 7 yapalım?

Böylede bir huyun var :A biri tam senin tersini yapacağı zaman senin doğruyu yazacağın tutar :A
Ya sen ve maskeli'de yanıldığın belli olunca insan Menes'i sona bırakır ama yok açtı. Üstelik @Tolstoyevski ise ilk kutu olarak aman 4ü aç. Ben açarken 500 bin açıldı. 2 kez üst üste aynısı olacak değil ya dedi ve hoppppp ilk kutu 500.000 açıldı :A
------

1-2 çok erken bence :A yine 7 yapalım?
Akşam yemeğime göre değişir. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi